Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(222)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(222)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Dostawa na Ukrainę przyszła szybko18dn. Opakowanie nie jest bardzo, jak zawsze tylko opakowanie, ale dzięki opakowaniu producenta wszystko się w całości. Silniki same w sobie wydają się dobrze wykonane. Od dołu uzwojenia jest wypełnione żywicą, która jest dobra do uszkodzenia, śruby mocujące trzy rodzaje pięciu elementów. Więc to nie będzie problem z mocowaniem ramy. Nie byłam jeszcze w pracy, więc nie ma nic do powiedzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Ładny silnik za cenę, jakość budowy wydaje się dobra, łożyska brzmią płynnie, a wydajność jest dobra. Silnik jest wyposażony w zapasowy śrubę wału i pralkę oraz z nakrętką aluminiową. Również z 3 różnymi śrubami montażowymi M3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Naprawdę dobre silniki, dużo ciągu i niskie zużycie. Wydają się one bardziej delikatne niż bardziej znane silniki, ale dla tanich lub „ryzycznych" budynków wykonują swoją pracę bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Wysoka jakość, dobry wygląd i bardzo dobra wydajność, myślę, że w tej cenie nie można dostać więcej.Silniki są ze śrubą do ramek o grubości 5,4,3 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Delikatne silniki. Załatwiłem już 4. Są za to tanie. W najmniejszym bottarella zginasz dzwon W końcu się zepsułem i kupiłem drogie silniki, za które sprzedają zamienne dzwony za cenę tych silników. Porady tylko dla tych, którzy latają po trawnikach, niektóre drzewa, a zwłaszcza tych, którzy chodzą tam delikatnie, nie przypominając pana Steele'a. Szczerze, chociaż są potężni. Używam 1900kv z 5s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Item rcvd from USA store, shipment much longer than from China. Delivered to Ukraine to Ukrpochta in 26 day from moment of purchase. Did not installed on quad yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    20/03/2021

    Emax nowe wydanie piękne funkcje zawierają wszystko, co chcesz w swoich silnikach FPV Racing, wygląda jakość doskonałej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Excelente Budżet dobrej jakości silnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Pięknie, to idzie do mojego nowego budżetu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wspaniałe silniki, które wyglądają i czują się jak premium, zdecydowanie polecam, również... Zakupiłem wiele rzeczy w tym samym czasie i te były pierwsze, które przyszły. Naprawdę szybka wysyłka z Chin do UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.02
    • US$103.99
    • US$31.17
    • US$44.99
    • US$29.89
    • US$35.79
    • US$41.57
    • US$20.78
    • US$37.99
    • US$22.99
    • US$41.39
    • US$18.47
    • US$76.75
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$69.29
    • US$74.99
    • US$18.90