Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Ładne dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Doskonałe silniki. Trwały, skuteczny, lekki i gładki. Zobacz moją pełną recenzję tutaj: https://www.quadifyrc.com/reviews/emax-eco-1404-brushless-micro-motor-review

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Najładniejsze silniki w tym rozmiarze, jakie kiedyś miałem. Mam 6000kv na transformerze Airblade Mini 4" i Caddx Vista i stertę Mamby. HD i daleki zasięg, w GPS. Dzięki temu mogę latać z 2S 18650 paczek na 20 minut lotu i dłużej z 21700 2S. Ale najlepiej lata z lipo 1300mah 2S oczywiście - bardzo gładki i szybki jak dla mnie. Trudniejsze dostrojenie dla cięższych pakietów, nie wina silników. Uwaga: Vista potrzebuje regulatora, aby uruchomić na niskich woltach z li-ionu do latania wytrzymałościowego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Są to bardzo miękkie silniki, wysokiej jakości i w odpowiedniej cenie. Niski hałas, a w moim przypadku idealny dla drona dalekiego zasięgu. Są niezwykle wydajne, z pewnością 1404 są słodkim punktem pomiędzy ponczem a dłuższymi lotami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Dobry silnik dla lekkich dronów, w wersji 3700kv ma niską moc baterii, co daje dobrą autonomię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Niezłe silniki z mocą! Plan 3-4S dla 3800kv Brakuje mi trochę popiołu w moich rękach... Ale podnosi 100 gr. Ładny liniowy przepustnica Trochę ciężkie przy 10 gr (z kablami) na silnik Ładna rozdzielczość na dolnym końcu przepustnicy Zaskakująca wydajność i długie loty. Dobrze zbilansowana Ogólnie miły :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Bardzo dobre silniki do czterocalowego quada 3S 3 calowego lub z Caddx Vista i ramką Dragon Frog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    05/06/2021

    Motor przyzwoitej jakości i dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Niski silnik, ale ok za tę cenę. Dobra prędkość dla mojego Emax Baby Jastrzębia II HD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • M2D
    JP
    26/01/2021

    Dobre utrzymanie. Czuję, że to bardzo efektywne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$19.62
    • US$79.68
    • US$2.99
    • US$27.71
    • US$8.99
    • US$8.07
    • US$22.99
    • US$27.14
    • US$28.86
    • US$19.54
    • US$45.03
    • US$64.67
    • US$20.87
    • US$5.74
    • US$19.99
    • US$84.99
    • US$219.99