Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good motor(7)
  • powerful motor(5)
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(437)
    • 5 Star(429)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-09 16:06:22

    Nice motor

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great motor, buen motor,zajebisty silnik.

    2017-08-15 13:03:12

    Doskonały silnik do napędu różnych parkflyerów ze śmigłami 7x6, 8x4, 8x6. Kupiłem go do mojego FT Old fogey. A good engine for light aeroplanes. Buen motor para aviones ligeros.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    produto chegou certinho sem problemas

    2018-02-05 12:01:26

    produto chegou certinho sem problemas, mas... a demora na entrega foi grande, fiquei até desanimado em esperar tanto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    EMAX CF2812 1500KV

    2018-01-22 07:45:17

    Very smooth running and very quiet motor. Using it on my Corsair. I just removed the prop saver.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Muy buen motor

    2017-06-17 14:29:42

    Los motores EMAX son muy buenos, y este se ajusta a lo que necesito. Sólo se requiere los conectores banana.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    banggood is good

    2018-10-05 21:36:57

    Banggood is good Banggood sold me good products. I am satisfied with the goods I purchased. I wish you the development of Banggood.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    motor sin escobillas

    2018-09-20 23:27:10

    excelente artículo bastante potencia y muy bien terminado lo recomiendo ampliamente gracias saludos cordiales a banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Хороший движок

    2017-02-03 01:32:23

    Хороший, компактный двигатель. Пришел полный комплект. Проверил - работает.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-05 05:23:01

    Great for my aerobatic sports planes at about 500 grams

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-19 21:37:42

    Fast Shipping received as ordered Great Price!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>