Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Mój Elegoo Saturn przybył dzisiaj. Niestety w transporcie ciężko ucierpiała, przyszła ze złamaną stopą, a podstawa była pokręcona, a następnie zdjęcia tego, co się stało. Zapłaciłem za ubezpieczenie transportowe. Chcę wiedzieć, jak rozwiązać ten problem. Mam nadzieję, że żadne wewnętrzne części drukarki nie zostały uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Drukarka jest szalona, jakość jest niesamowicie dobra. Paczka była bardzo dobra. Miałem tylko mały problem z jednym z śrub kadziowych, który nie nawijał dobrze, ale mogłem to naprawić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Działa świetnie, tak jak oczekiwano, zdjęcia sobie życzyły. Wysyłka była szybka, mimo że pudełko zostało uszkodzone w dostawie, na szczęście drukarka była cała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great printer right of the box. Doesn't need to assembly anything. just peel of the protective layers, plug and play. Super easy leveling, high res print, I found much better then Mono X from my particular experience. very fast arrival, 20 days to Brazil. 10/10. very well packed, protected with lots of film. no risk on screen or fep whatsoever.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Niesamowita drukarka. Wtyczka i gra i bardzo łatwe wyrównanie. Bardzo szybki przyjazd, 15 dni do Brazylii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Niewiarygodna drukarka. Jest to moja pierwsza drukarka żywiczna i jest niezwykle łatwa do założenia, a jakość jest fantastyczna. Bezpłatna wysyłka Banggood była szybsza niż oczekiwano. (3 tygodnie po wysłaniu, dotarł do USA). Jest przetwarzany w Kalifornii, więc należy pamiętać, jeśli może potrwać do tygodnia po przybyciu do USA, aby uzyskać go, jeśli mieszkasz na wschodnim wybrzeżu. Gorąco polecam zakup z Banggood, aby uniknąć podatku, jeśli nie masz nic przeciwko czekać miesiąc lub trochę więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    very pleased with the Saturn I have around 20 other resin printers really enjoying this one so far. Test print was amazing.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Mam Creaality Ender 3 od 2 lat, działa świetnie, ale nie aż tak szczegółowo tej drukarki. Nie ma nic do zmontowania, tylko pory i druk! Oprogramowanie do krojenia jest trochę inne, ale nic trudnego do nauczenia się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej drukarki Elegoo Saturn 3D. Znakomita jakość nadruku, z dobrą rozdzielczością zarówno w X Y, jak i w Z. Skrócony czas ekspozycji dzięki mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Produkt jest świetny, plus czas dostawy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65 225
    • Ft1 511
    • Ft8 846
    • Ft84 891
    • Ft61 947
    • Ft58 670
    • Ft12 780
    • Ft6 552
    • Ft2 383
    • Ft114 714