Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    Drukarka jest szalona, jakość jest niesamowicie dobra. Paczka była bardzo dobra. Miałem tylko mały problem z jednym z śrub kadziowych, który nie nawijał dobrze, ale mogłem to naprawić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Great printer right of the box. Doesn't need to assembly anything. just peel of the protective layers, plug and play. Super easy leveling, high res print, I found much better then Mono X from my particular experience. very fast arrival, 20 days to Brazil. 10/10. very well packed, protected with lots of film. no risk on screen or fep whatsoever.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Niewiarygodna drukarka. Jest to moja pierwsza drukarka żywiczna i jest niezwykle łatwa do założenia, a jakość jest fantastyczna. Bezpłatna wysyłka Banggood była szybsza niż oczekiwano. (3 tygodnie po wysłaniu, dotarł do USA). Jest przetwarzany w Kalifornii, więc należy pamiętać, jeśli może potrwać do tygodnia po przybyciu do USA, aby uzyskać go, jeśli mieszkasz na wschodnim wybrzeżu. Gorąco polecam zakup z Banggood, aby uniknąć podatku, jeśli nie masz nic przeciwko czekać miesiąc lub trochę więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Niesamowita drukarka. Wtyczka i gra i bardzo łatwe wyrównanie. Bardzo szybki przyjazd, 15 dni do Brazylii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    very pleased with the Saturn I have around 20 other resin printers really enjoying this one so far. Test print was amazing.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    6 dni ciszy radiowej po wysłaniu do partnera wysyłki, programy śledzenia oczekujących na paczkę, ale Banggood pokazuje wysłane, 6 dzień otrzymania aktualizacji paczki przybyć w ciągu 1 dnia. Element dobry owijanie i etykieta, idealne połączenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Great service, shipped and received well in specified time. Fantastic printer, prints stunning right out the box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Dziękuję... działaj dobrze....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    fast delivery, very safety excellent packing & easy to operate . Thank you ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    First print off of the printer. Exactly as I was expecting and works great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47,818
    • Ft78,673
    • Ft45,041
    • Ft12,338
    • Ft61,396
    • Ft1,694
    • Ft3,391
    • Ft5,242
    • Ft707
    • Ft8,821