Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Mój Elegoo Saturn przybył dzisiaj. Niestety w transporcie ciężko ucierpiała, przyszła ze złamaną stopą, a podstawa była pokręcona, a następnie zdjęcia tego, co się stało. Zapłaciłem za ubezpieczenie transportowe. Chcę wiedzieć, jak rozwiązać ten problem. Mam nadzieję, że żadne wewnętrzne części drukarki nie zostały uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Drukarka jest szalona, jakość jest niesamowicie dobra. Paczka była bardzo dobra. Miałem tylko mały problem z jednym z śrub kadziowych, który nie nawijał dobrze, ale mogłem to naprawić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Działa świetnie, tak jak oczekiwano, zdjęcia sobie życzyły. Wysyłka była szybka, mimo że pudełko zostało uszkodzone w dostawie, na szczęście drukarka była cała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    ricevuti nei termini, imballo perfetto e stampante operativa alla prima stampa con resina ceramic grey whater washable. aggiornato firmware per operare con chitubox 1.9.2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Po trochę dłuższym oczekiwaniu, została dostarczona. Jak widzicie, Saturn Elegoo był doskonale przygotowany do transportu. Brakuje tylko pendrive'a USB. Mimo to, nie przyciągnąłbym za to gwiazdy. Pierwszy test ze standardowym ustawieniem Chitupox przebiegł pomyślnie. Szybkie i czyste drukowanie. To jest to, co miałem na myśli. Poziomowanie działa świetnie i bez żadnych problemów. Instrukcje w języku angielskim, ale także w sposób zrozumiały dla laika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Niesamowita drukarka. Wtyczka i gra i bardzo łatwe wyrównanie. Bardzo szybki przyjazd, 15 dni do Brazylii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej drukarki Elegoo Saturn 3D. Znakomita jakość nadruku, z dobrą rozdzielczością zarówno w X Y, jak i w Z. Skrócony czas ekspozycji dzięki mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Great printer, performs as advertised. The first printer was lost in shipping, but a new unit was sent out after contacting customer service. It arrived very well packaged and with all the needed accessories needed to print. Shout out to the guys at BG customer service who managed to get a new unit shipped out during the holidays after our local postal agency lost the first package. Set up and leveling only took a few minutes and the included English instructions are clear and well written. I have so far printed about 250g of elegoo grey water washable resin with good results. I highly recommend also getting a magnetic build plate for anyone who want to print things directly against the bed surface instead of on supports. It's well worth the 20-30 dollars to just pop prints off instead of risking marring them with a scraper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Mam Creaality Ender 3 od 2 lat, działa świetnie, ale nie aż tak szczegółowo tej drukarki. Nie ma nic do zmontowania, tylko pory i druk! Oprogramowanie do krojenia jest trochę inne, ale nic trudnego do nauczenia się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Produkt jest świetny, plus czas dostawy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$389.00
    • US$8.07
    • US$459.00
    • US$259.00
    • US$199.00
    • US$11.54
    • US$1.79
    • US$289.00
    • US$2.40
    • US$179.99