Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2022

    Dostałem produkt zgodnie z opisem wszystko w najlepszej kolejności i jakości ... I działa perfekcyjnie.. Był nieco sceptyczny na początku, aby zamówić z takiego sklepu w Chinach.. Ale mile zaskoczony 10 z 10 punktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Dziękuję, to było szybkie. Wszystko było w porządku, widzisz, było w porządku. To było, uh, to było, to było

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Dotarłem tu szybko! Mam bezproblemową dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Arrivato in perfette condizioni ed in perfetto orario. Banggood è il Top.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Przedmiot zgodnie z opisem, dobrze zapakowany i dobrze wyposażony w delikatne naklejki... Zamówił 23, przyjechał dzisiaj, to jest 26... Niewyjątkowa obsługa... Mercury X wykonuje swoją pracę, mycie i pielęgnacja w dwóch oddzielnych stacjach wyposażonych w podwójną moc... Bardzo proste w użyciu i doskonałe wykonanie. Polecam go każdemu, kto ma mały 3d, ale z chęcią przełączenia się do wyższego formatu... Świetna cena...Banggood jest Super!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Trochę się spóźniliśmy, ale maszyny dotarły w dobrym stanie. Wysoko wykwalifikowana i wysoce zalecana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2022

    doskonały, bardzo szybko we Włoszech, (3 dni) i produkt bez żadnego znaku. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Kupiłem ten zestaw miesiące temu i od tamtej pory używam go oszczędnie. Są to oficjalne produkty Elegoo i były one znacznie tańsze niż przez Amazon. Nie miałem nic przeciwko czekaniu na nich od dwóch do trzech tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Przybył trochę późno, ale nic złego, karton w dobrym stanie jest więcej ka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Very quick delivery upon 3 days from CZ store. Perfect !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$245.00
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$19.54
    • US$39.99
    • US$8.29
    • US$38.99
    • US$99.99
    • US$271.00
    • US$34.99