Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Top d+ drukarka, polecam z zamkniętymi oczami! Absurdalna jakość! Przyszedł dobrze zapakowany, bez żadnych uszkodzeń, przybył z około 45 dni, przyszedł z akcesoriami (tylko winne pendrive USB, który nie przyszedł). Druga drukarka, którą kupuję w Banggood, nie ma problemu. Posprzedaż jest również świetna, w przypadku, gdy masz jakieś pytania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Kupiłem tę drukarkę, ponieważ zaintrygowała mnie jakość druku żywicznego, ale niestety za tę jakość się płaci! Żywica robi dużo śmierdzi, w domu nie można jej używać, kiedy mam do druku wkładam na balkonie, pomimo maski i rękawiczek (które zalecam używać ZAWSZE), będzie czuć ten sam smród na i pod nosem przez wiele dni. W skrócie, jeśli nie masz odpowiedniego miejsca, żeby go umieścić, lepiej go nie kupuj. Nie ma nic do powiedzenia o Bangoodzie i sklepikarzu, który był bardzo dokładny i punktualny w dostawie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Bardzo bezpieczny był mega dobrze zapakowany. Przyznaję, że zmarzłem w brzuchu z powodu brazylijskiej poczty. Ale kiedy spojrzałem na pudełko, w jaki sposób jest wypchane, byłem cicho i przybyłem bardzo szybko dziękuję Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nie spodziewałem się znaleźć tej drukarki w tej cenie i mieć ją w idealnym stanie. Największym problemem było to, że USB było trochę słabe. Drukarka sama jest idealna. Dołączone są odciski. Uwielbiam tę małą drukarkę i słabe USB z kilkoma świetnymi strojami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybył w ciągu 2 dni! Bardzo szybko. Jedyna rzecz, że miarka się zepsuła, w zestawie idzie wiele rzeczy w małym pudełku i bez zabezpieczenia. Stąd ta przerwa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Jeśli chodzi o drukarkę, jest bardzo prosty w użyciu i skalibrować, z drugiej strony wentylator robi trochę hałasu, ale nic niepokojącego i jakość części są bardzo doceniane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Świetna rola! Już wydrukowałem kilka figurek i są one naprawdę wspaniałe szczegóły! Oczywiście musisz kupić żywicę tutaj w D. Przyszły dobrze zapakowane, bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wszystko poszło dobrze i naprawdę lubiłam drukarkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Szybki przyjazd za mniej niż tydzień. Super dobrze spakowane nic nie może się ruszyć. Możesz zamówić z zamkniętymi oczami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo dobrze, przybyło bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft85 590
    • Ft98 808
    • Ft65 762
    • Ft131 855
    • Ft7 597
    • Ft62 457
    • Ft8 404
    • Ft2 287
    • Ft16 407
    • Ft41 965