Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2022

    Super, dzięki, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Dobry produkt, to druga szczotka elektryczna, którą kupuję od tego dostawcy i po raz drugi wszystko idzie dobrze. Dobry pędzel z dobrym wyglądem i dobrym dotykiem. Masz 5 sposobów, aby go użyć. Używam takiego od miesiąca i jest naprawdę dobry. 5 dla produktu i dla dostawcy. dziękuję 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Ten sam produkt, co na zdjęciach dostawcy. Przyszli z akcesoriami. Jeszcze nie próbowałem, ale działa. Przyjemny w dotyku, choć wygląda na trochę kruchego. Za tę cenę myślę, że to bardzo dobry 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Produkt przyszedł szybko.Na zdjęciu widzę 4 szczoteczki do zębów, opakowanie ma 2 sztuki. To niebieskie, białe pudełko, a ja mam je w czarnym, czerwonym pudełku. Dlatego muszę zamówić szczoteczki do zębów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    delivered ok , working perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Powtarzam, nie dostałem tego, co zamówiłem. Produkt jest dobry, ale niekompletny. Zapłaciłam za cztery szczoteczki, a dostałam tylko dwie. Prosimy o porównanie produktów foto!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Produkt jest w porządku. Ale nie dostałem wersji czterotopowej. Niemniej jednak, zgadzam się z tym. Dlatego to tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Szuper minden!! Nekem megjött mind a 4-fogkefe is!! Köszönöm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    The goods arrived in order and quickly, which I very much praise. I am satisfied and I recommend the manufacturer and the seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    The package came well, I'm satisfied, after trying it works great, I recommend, I'll probably buy another set

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.66
    • US$17.31
    • US$51.99
    • US$19.99
    • US$26.55
    • US$27.99
    • US$5.38
    • US$32.19
    • US$13.99
    • US$85.99