Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    Doskonały, plug and play, działa bezpośrednio z USB, nie używa 3.5 jack, dość solidny dźwięk z kontrolą głośności na obudowie i przyciskiem wyciszenia Zdecydowanie dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dobra jakość głośnika, mój Toshiba jest bardzo dobry. Jego dźwięk jest niski, więc rozwiązałem problem, bo on używa tylko jednego wejścia USB, a ja nie mam do czynienia z przewodami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    To mój drugi mówca, ponieważ byłem bardzo zadowolony z pierwszego i umowa jest po prostu świetna. Za swoją cenę jest to dobry głośnik na PC lub laptop. Wygląda ładnie, dobry rozmiar (nie za duży, nie za mały) ma dobre brzmienie i dużą głośność. Po prostu go podłącz i działa. Więc za cenę jest to bardzo dobry bargin. Również przyszedł szybko z bezpłatną pocztą bezpośrednią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    głośnik wyraźnie odtwarza dźwięki polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    przesyłka dotarła teraz czas na próby

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    came early and looks good unfortunatly not got it working yet. i bought it for a projector but it wont run through the media player. ill give five stars if it sounds good when i get it working. over all the delivery was good and the product looks good just got to hear it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Zgodne z opisem. Szybka dostawa działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Za swoją cenę, jest to dobry głośnik na PC lub laptop. Wygląda ładnie, dobry rozmiar (nie za duży, nie za mały) ma dobre brzmienie i dużą głośność. Po prostu go podłącz i działa. Więc za cenę jest to bardzo dobry bargin. Również przyszedł szybko z bezpłatną pocztą bezpośrednią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przedmiot zgodnie z opisem, mały, ale mocny i działa jak wyjęte z pudełka. Szybkie dostawy, dobrze spakowane. Dziwne- paczka została zgłoszona jako otrzymana zanim ją odebrałem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$339.99