Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Jak widać na zdjęciu są dwa różne modele, jeden z logo głośnika w kolorze czerwonym i mikrofonem w samym mikrofonie, a drugi, który dotarł do mnie, z czarnym wnętrzem bez logo i mikrofonu, z wyciszeniem na dysku. Nie wiem, który będzie lepszy. Prawda jest słyszana dość dobrze, a za cenę mniejszą niż 6 € tydzień 11/11 jest warta. Bardzo szybka wysyłka z Niemiec. 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    9 dni na dostawę. Brawo, świetnie! Opakowanie nie uległo uszkodzeniu podczas transportu. Słuchawki są super, a biorąc pod uwagę fakt, że zostały zapłacone za 4,62 euro, zakup staje się po prostu oszałamiający. Słuchawki dobrze leżą, nie ma dyskomfortu. Długość drutu 1,68 m, na przewodowym regulatorze głośności i przełączniku mikrofonu. Podobał mi się projekt słuchawek. Dźwięk jest dobry, czysty. Bass jest obecny. Mikrofon nie był jeszcze używany, i. Nie mogę tego oszacować. W zestawie znajduje się adapter do podłączenia do komputera. Wynik: zakup jest całkowicie zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    ЗВУК ДУЖЕ ДОСТОЙНИЙ. Я СКАЖУ, ЩО НАВІТЬ КРУТИЙ ЗВУК. Є ПЕРХІДНИК. НА ВУХАХ СИДЯТЬ ЗРУЧНО. Є РЕГУЛЮВАЧ ГУЧНОСТІ І ВИМИКАЧ МІКРОФОНУ. МЕНІ ДУЖЕ СПОДОБАЛИСЬ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Mały test, który zrobiłem, był bardzo zadowolony, i biorąc pod uwagę tylko 6,17 euro...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Nie spodziewałem się, że będą takie dobre. ... Dobrej jakości materiały i dobry dźwięk! ... Wszystko zgodnie z opisem produktu...!!! .. Bardzo szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Właśnie przywieźli cztery sztuki, dwa dla mnie, a drugi na prezenty dla mojego przyjaciela. Jakość jest dobra, specjalna za tę cenę. Paczka była teraz bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Słuchawki są fantastyczne! Bardzo dobra jakość wykonania i głośny, czysty dźwięk! Są warte każdego centa, którego dałem. Szkoda, że nie kupiłem więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobra jakość do ceny Jakość materieux jest dobra Jakość dźwięku jest do zaakceptowania Ale opakowanie tego pakietu jest naprawdę katastrofalne. Nie ma środków chroniących przedmioty w czasie tranzytu opakowań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    To jest para słuchawek, których potrzebujesz, jeśli chcesz, aby twoje uszy były wolne od potu. Jakość dźwięku jest znakomita. Kabel jest wzmocniony i bardzo mocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Idealne przybycie, świetna cena, dobrze wykonane słuchawki, miękki i wygodny materiał, bardzo przyjemny w dotyku, sprawiają, że chcesz nosić je zawsze, estetycznie bardzo je lubię, bardzo dobre wykonanie, Banggood nie zawodzi mnie we wszystkich obszarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$35.79
    • US$55.43
    • US$61.20
    • US$12.99
    • US$21.93
    • US$24.99
    • US$42.72
    • US$41.57
    • US$19.99
    • US$34.64
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$165.99
    • US$41.57
    • US$27.99
    • US$59.99