Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Pierwsze doświadczenie w firmie Elegiant, bardzo dobre pierwsze wrażenie, przedmiot przyszedł z bardzo pomocnym podręcznikiem w języku angielskim i gwarancji. Nigdy wcześniej nie miałem nitki wodnej, ale o ile mogę powiedzieć, jego moc jest więcej niż doskonała zwłaszcza w cenie, różne tryby i kije są tam również. Inny świetny vfm kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Super hiperrekomendowany Istnieje kilka poziomów ciśnienia, które normalnie są już dość silne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Przybył w oczekiwanym czasie, pierwsze wrażenie dobry produkt i spełnia oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobry pośredni środek do czyszczenia zębów. Dobra jakość, dobra jakość. /Kilka programów. Używam go codziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Za drugim razem jestem Bay. Bardzo dobry środek do czyszczenia zębów. Dobra jakość, dobra jakość. /Kilka programów. Do stosowania na co dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    tutto ok.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Po miesiącu użytkowania teraz nie ładuję i flash non-stop, i to też nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Po raz drugi w ciągu 25 lat, a po raz drugi był z perspektywy europejskiej. Powód, dla którego miałem kilka chwil, to było w moich rękach w ciągu ostatnich kilku lat... Myślę, że kupię sobie nowy Zamówienie zajęło ponad 25 dni, mimo że zamówienie pochodziło z europejskiego magazynu. Produkt ma doskonałą jakość produkcji, przekroczył moje oczekiwania co do ceny zakupu... Myślę, że zrobiłem dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Works really well. Uses WAY more water than I was expecting, you have to fill the tank before each use. Quality is good for the price, lots of attachments and seems to clear between my teeth just as well as flossing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Produkt działa idealnie zgodnie z opisem. Ale myślę, że ta filozofia czyszczenia nie oferuje nic poza mokrymi lustrami w łazience. W kilku słowach, to działa dobrze, jest wysokiej jakości wykonane, ale nie oferuje nic do moich zębów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$20.99
    • US$49.99
    • US$48.59
    • US$55.43
    • US$21.93
    • US$40.41
    • US$23.49
    • US$64.39
    • US$45.14