Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Bardzo dobry pośredni środek do czyszczenia zębów. Dobra jakość, dobra jakość. /Kilka programów. Używam go codziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Produkt przyszedł do mnie w ciągu 4 dni. Jakość produktu jest dobra w danej cenie i działa doskonale. Przepływ wody jest wystarczająco silny. Ma 5 stopni natężenia. Zdecydowanie polecam spróbować. Zobaczymy z czasem żywotność produktu Produkt należy dodać w ciągu 4 dni. Wartość produktu jest dobra w stosunku do ceny i działa świetnie. Przepływ wody jest zupełnie inny. Ma 5 poziomów nakładu. Chciałbym go zobaczyć. Z czasem zobaczymy żywotność produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Bardzo doskonałe i silne środki zwróć uwagę na dziąsła i wagę przed użyciem Prawa strona języka jest przydatna lub jeśli tolerujesz użycie najlżejszej rzeczy, która może chodzić z tobą, ponieważ puszcza moję na ciebie.. Lattenson Ocena (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Rekomendowany.. I podziękować sprzedawcy za szybkość wysyłki i dostawę, gdy urządzenie przybyło w standardowym czasie... Urządzenie działa sprawnie i sprawnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Super hiperrekomendowany Istnieje kilka poziomów ciśnienia, które normalnie są już dość silne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Przybył w oczekiwanym czasie, pierwsze wrażenie dobry produkt i spełnia oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Pierwsze doświadczenie w firmie Elegiant, bardzo dobre pierwsze wrażenie, przedmiot przyszedł z bardzo pomocnym podręcznikiem w języku angielskim i gwarancji. Nigdy wcześniej nie miałem nitki wodnej, ale o ile mogę powiedzieć, jego moc jest więcej niż doskonała zwłaszcza w cenie, różne tryby i kije są tam również. Inny świetny vfm kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2022

    Bardzo dobrze. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2022

    Wszystko OK przybyło bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2022

    Wykonuje pracę, łaskocze jak szalony :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$18.47
    • US$25.99
    • US$12.69
    • US$22.99
    • US$52.99
    • US$79.99
    • US$11.66
    • US$24.99
    • US$46.19
    • US$16.99
    • US$26.99
    • US$24.99
    • US$19.64
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$27.99