Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Jest metalowa, solidna i dość duża podstawa. Bouton został połączony przez Bluetooth natychmiast i działał normalnie. W tych pieniądzach i tych rozmiarach, to na pewno vfm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dziękuję bardzo! Nice++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Ok, niska cena i za te pieniądze otrzymasz łatwy kij do selfie i więcej (Tripod). Dla telefonu komórkowego ok, ale z Gopro 10 trochę dla mnie niestabilne. Ale działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Yet to understand how to fix but arrived on time and package is as described. would have hoped for a much better instruction manual

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Odbiorca [prezent] bardzo zadowolony z przedmiotu. Byłem pod wrażeniem szybkości dostawy - 12 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    Właściwie to go nie doceniłem. To bardzo przydatne. Mocne. Ze wszystkimi niezbędnymi akcesoriami. Naprawdę mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    Wspaniała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2022

    Świetne za cenę, którą zapłaciłem, bardzo zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Pozycja Otimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.59
    • US$12.47
    • US$17.99
    • US$17.99
    • US$36.80
    • US$14.36
    • US$40.24
    • US$23.99
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$33.48
    • US$19.26
    • US$12.99