Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    /Otrzymano go wczoraj. Dopuszczalny czas wysyłki z uwzględnieniem godzin odprawy celnej. Przybycie dobrze zapakowane. Kilka godzin próbowałem połączyć się z moim komputerem do nagrywania wideo na YouTube. Jestem zadowolony z mikrofonu. Oczywiście na rynku są znacznie lepsze produkty, ale przy tej cenie uważam, że wartość pieniędzy jest dość wysoka. Dobre materiały i jakość wykonania. Banggood (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    ... ήρθε αρκετά γρήγορα..δίχως κανένα πρόβλημα από την μεταφορά...και αυτό λόγω της καλής συσκευασίας... .. καλή φαίνεται η ποιότητα των υλικών.... αλλά μην περιμένετε πολλά- πολλά ..με αυτά τα χρήματα... ...για την δουλειά που το πείρα τα πάει καλά... ... όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Bardzo szybka wysyłka z UE na Węgry! To bardzo dobry mikrofon jakościowy za swoją cenę! Ładny montaż, ładne materiały. Jakość dźwięku jest dobra, ale zaleca się, aby korzystać z dobrego oprogramowania, aby osiągnąć jego zalety (na przykład: Discord) Rekomendowany produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Jakość budowania i dźwięk są dobre, Ustawienie było łatwe, Windows 11 rozpoznaje mikrofon od razu, Jedyną rzeczą, że byłoby pożądane byłoby śruba do regulacji kąta mikrofonu, i nieco większa rama, aby być w stanie jeszcze lepiej absorbować drgania. W przeciwnym razie, bardzo polecam mikrofon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Czysty dźwięk i bardzo ładny design. Dostarczone w ciągu 3 lub 4 dni. Perfekcyjny mikrofon USB!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Good product, clear sound and fast delivery :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Łatwo skonfigurowany i używany do spotkań i podcastów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Banggood rządzi. Dwa zamówienia i oba otrzymane w ciągu tygodnia. Mikrofon działa lepiej niż się spodziewaliśmy. 1. Ma bardzo dobry głos 2. Nie ma pęknięć 3. Nie ma głupich lamp LED 4. Dobra osłona, dobra tarcza 5. Ładna gumka do trzymania mikrofonu 6. Nie ma przycisków „Głupio zysk" To po prostu działa. Powinienem powiedzieć, że jak większość mikrofonu kondensatora odbiera wszystkie dźwięki wokół. W ten sposób jest dobry tylko w pomieszczeniach. Jeśli masz psa w drugim pokoju, prawdopodobnie będzie to również nagrane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$29.69
    • US$56.99
    • US$61.59
    • US$25.99
    • US$23.09
    • US$41.79
    • US$36.99
    • US$37.39
    • US$31.89
    • US$25.99
    • US$30.79
    • US$29.99
    • US$24.19
    • US$34.09
    • US$27.49
    • US$26.39
    • US$39.99