Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2022

    Moja córka jest zachwycona, używa go do nagrywania rozmów do przyjaciół. Wino bardzo dobrze zapakowane, jak widać na zdjęciach. Posiada zdalne sterowanie do robienia selfie i statyw wystarczająco mocny, aby utrzymać każdy ruchomy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mrkVIP4
    GR
    10/12/2021

    This is not the most stable tripod, but overall is a nice set, that includes multiple items and is quite versatile in its use. You may use separately the light and the tripod. The light has three color temperature settings, and almost a dozen different brightness levels. The tripod is lightweight, and it comes inside a bag. You can even use it with a compact camera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Taka fajna lampka do selfie, po prostu świetna! Wszystko jest przemyślane! Po złożeniu jest bardzo kompaktowy, ale może być rozłożony do 1,5 m wysokości. Istnieją trzy tryby oświetlenia, bezpieczny montaż telefonu, pilot bluetooth. Tak bardzo mi się podobał, jeden z moich najlepszych nabytków!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Pudełko było zgniecione i rozdarte, lampa cudem przetrwała. Dostawa trwała 50 dni. Wszystkie funkcje działają. 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    It arrived fast to Hungary. I bought it for christmas present, so I have not tried it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Nie wierzę, nie mogę uwierzyć, że płaczę ryt teraz wy jesteście niesamowite jak mam dziękować 🥰🥰🥰🥰 ta Odra zajęła mniej niż się spodziewałem dziękuję dziękuję dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Szybka dostawa, zawiera wszystkie przedmioty w opisie, w tym torbę do przenoszenia statywu. Statyw to lekka waga, która nadaje się do noszenia, ale musi być umieszczona na płaskiej powierzchni dla stabilności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    To bardzo miły produkt i bardzo przydatny dla rozmówców. Statyw rozciąga się wystarczająco dobrze i spełnia wszystkie wymagania. Bardzo przydatne jest również optymalna intensywność jasności. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dobry, użyteczny produkt, który nie ma problemu z jego użyciem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo tanie i bardzo kompletne w cenie, szybka wysyłka w Europie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Nie rozumiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$9.79
    • US$17.00
    • US$44.46
    • US$12.59
    • US$23.51
    • US$15.29
    • US$33.11
    • US$34.99