Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2022

    adorei!!!! dá para regular a intensidade e a coloração da luz, o tripé dá p ajustar até uma altura consideravel, traz um comando para tirar fotos...Por 13.50€ considero que este tinha light+tripé foi dado! Além d tudo isto, chegou a minha casa em 3 dias! super recomendo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Instalacja była łatwa, a jakość oświetlenia wydaje się całkiem dobra. Przełącznik daje możliwość zwiększenia lub zminimalizowania intensywności oświetlenia, a także możesz wybrać różne kolory, aby dopasować je do swoich potrzeb. Nie mogę się doczekać, żeby go użyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Nie polecam go, towar nie jest kompletny, a centrum klienta robi dupki!!! Wciąż pytają kod SK z paczki, a kiedy ich wysyłasz, mówią, że chcą tylko kod, jeśli wysyłasz kod, chcą zdjęcie, banda idiotów!! Nie kupuj!! Nie znajdziesz konkretnego rozmiaru jak ja, ale bez szkoły średniej będziesz go zmniejszyć!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Zamówienie przybyło dobrze zapakowane i przed przewidywanym czasem. Gorąco polecam sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Niejasna funkcja lampy. Zastanawiasz się, jak go uruchomić!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Przybyl szybko na miejsce. Niestety, jedna noga została zraniona, ale przydałaby się do użytku. Produkt jest bardzo dobry, bardzo dobry! Strzelanie jest łatwe z pilotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Bardzo dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Przyszedł szybko, towary są miłe, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Suporte sólido, com boa regulação de altura, e com suporte também para utilizar tablet de 10" na vertical.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    /Dobry artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$112.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$16.16
    • US$23.99
    • US$34.49
    • US$29.99
    • US$71.99