Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2021

    Doskonała lampa, świeci trzy tryby, ciepły, biały, zimny i zimny niebieski. Regulacja temperatury świecenia, jaśniejsze i cichsze, zasilana przez USB 5 V na konsoli cztery przyciski włączone / wyłączone, plus minus regulacja jasności i włącznik światła. Dostawa do MOD 10 dni, śledzenie przesyłek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    ... εξαιρετικό προϊόν φωτισμού... πολύ καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση...τα χρώματα όπως περιγράφονται...και ο διακόπτης με καλή αίσθηση.... ... γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    To dobry wybór dla jego pieniędzy, robi to, co mówi, jest zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetny produkt, jest wart pieniędzy i robi to, co mówi. Polecane. (ang.) Zwlaszcza w ofercie! Masz kolory i mnóstwo jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Najlepsze jest to, że tył pierścienia jest wykonany z metalu, więc jest bardziej wytrzymały niż inne. Wysyłka była szybka. Polećcie to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Podobało mi się. Warte twoich pieniędzy, lampka stołowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Podoba mi się, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Towar dotarł na Ukrainę w 12 dni od momentu zapłaty zamówienia. Doskonała jakość za swoje pieniądze. Polecam sprzedawcę i towar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Jest to niesamowite, chociaż światło nie jest najpotężniejsze, to jest bardzo dobre i z bardzo dobrego materiału. Więc świeci w nudnym świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Świetna lampa, trzy tryby temperatury i dziesięć jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$22.69