Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Zamówione na kaprys podczas promocji, nie oczekując zbyt wiele. Myliłem się, dostawa z Wielkiej Brytanii trzy dni. Lampa jest bardzo jasna i odpowiada wyświetlanym obrazom. Można go używać na maksymalnej jasności, więc dostosowanie kabla jest bardzo przydatne i wydajne. Sam pierścień jest wykonany z wytrzymałego tworzywa sztucznego i po zamontowaniu na statywie można dostosować do dowolnego kąta. Elastyczny uchwyt na telefon 'wąż' jest metalowy i bardzo mocny, chociaż powinien się ładnie rozluźnić przy użyciu. Część sprężynowa, która trzyma telefon jest plastikowa, ale wystarczająco mocna, aby bezpiecznie trzymać telefon. Dużym plusem dla mnie jest to, że posiadacz telefonu korzysta z metalowego 'węża', który jest powszechnie używany na większości posiadaczy samochodów, więc można go zmienić, jeśli go złamać lub uzyskać o wiele większy telefon w przyszłości. Statyw jest również metalowy i zaskakująco wytrzymalszy niż wygląda. Tutaj bardzo mi się podoba, że śruba statywu jest w regulowanym uchwytie pierścieniowym za pomocą standardowego oprawy statywu, co oznacza, że możesz go używać z wieloma różnymi statywami lub zestawem, który ma standardowy. Ponadto regulowany uchwyt pierścienia wkręca się w pierścień za pomocą innego gwintu statywu, co oznacza, że można go używać z lub bez regulowanej części na dołączonym, lub innych statywach. Połączenie przycisku z Bluetooth było natychmiastowe i działa od razu z moim telefonem z Androidem. Instrukcje na pudełku i w książce łatwe do zrozumienia i bardzo jasne. Dobry zakup, rekomendowany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem tych świateł. Oprócz tego, że mają wartość dla pieniędzy, robią dokładnie to, czego chcę. Do fotografowania zdjęć używam mikroskopijnego aparatu i odkryłem, że pierścień LED wokół obiektywu nie zawsze daje mi oświetlenie, które chcę. Ale używając jednego z tych świateł po obu stronach mogę łatwo oświetlić wszystko, czego potrzebuję. Zobacz, jak różne zdjęcia pokazują różne szczegóły i wady. Nie jestem pewien, jeśli chodzi o używanie selfie, ponieważ sam nie mam interesu w tej praktyce, ale jeśli działają na to, czego potrzebuję, myślę, że też będą w porządku pod tym względem. Mają 3 różne temperatury światła, od ciepłej do zimnej bieli, i mają około 10 poziomów jasności na każdym poziomie. Warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    wow bardzo imponujące w £ 4.14 każdy, który myślałem, że będzie szansę, jeśli nie bardzo dobry nie stracić wiele, jak plan na ich użycie w moim warsztacie. Są warte o wiele więcej, niż za nie zapłaciłem. Niesamowicie jasny, metalowy stojak i uchwyt na telefon, nie żebym ich potrzebował do tego, czego chcę. Zdalne sterowanie też. Co mogę powiedzieć po prostu niesamowicie pod wrażeniem i zamówił więcej od razu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Kupiłem go, żeby dać go mojej córce. Jest zachwycona, nie rozstaje się z nim. Posiada również zdalne sterowanie, aby móc robić autoportrety. Możesz wybrać zimne światło lub ciepłe światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Nie spodziewałam się tak dobrego oświetlenia. .. dobrej jakości materiały i wzornictwo. ... Wszystko zgodnie z opisem produktu. ... stosunkowo szybka wysyłka (..nie z wahadłowcem..)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Bardzo fajna zabawka! Krótki statyw, więc jest tylko na biurko, ale działa, zarówno pod kątem natężenia światła, jak i temperatury. Posiada pilota do obsługi kamery przez bluetooth! Zdjęcia 2 i 3 zostały wykonane z różnymi ustawieniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    A good product at an incredibly reasonable price. The light is very bright and even and is good for lighting. In some positions, the phone mount is too bendy, you have to learn to deal with it. However, the power supply via USB plug is very problematic. After my plug-in power supply and also the powerbank broke down after a few seconds, I wanted to measure the power requirement. I connected the lamp to a powerful lab power supply. At 5V voltage, the current requirement was about 3.5 A! This is over the allowed value for most USB outputs and can destroy the socket (e.g. in a notebook). This information is missing in the description! A power supply with 12 V via a normal DC socket would be more practical. I now operate the lamp with a special power supply and am satisfied so far.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dotarł w mniej niż 3 tygodnie, bardzo dobrze zapakowany i bezpieczny. Przetestowany, pierścień jest jak opisano, dobrej jakości i działa dobrze bez problemów. Aparat zdalnego kliknięcia jest urządzeniem Bluetooth i jest wyposażony w zainstalowaną baterię. Trójnik jest trochę tak.więc, ale ogólnie jest to dobry produkt. Może usunąć wsparcie telefonu i naprawić moje wsparcie kamery w miejscu. Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Wszystko było w porządku z produktem, działa idealnie! Dostawa była nieoczekiwanie szybka! 5*!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Demorou apenas 1 dia a chegar 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$17.52
    • US$15.99
    • US$4.59
    • US$16.99
    • US$16.52
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$147.00