Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    I LOVED this light. I've wanted a warm soft light to read at night for a long time and this is exactly what I hoped for. Its modes are great and very useful. I've used the natural light for make up and even used the cold white light to work sometimes. Its clamp is very strong and worked everywhere I've tried. It has a long 1,9m cable that works great. It arrived very fast in perfect condition. I recommend it and would buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Tak właśnie jest, gdy już przestałem wierzyć w sukces. Ale to jest naprawdę możliwe. Dostałem tę lampę za udział w wymianie i wygrałem. Istnieją trzy tryby światła i kontrola jasności. Piękna i wysokiej jakości. Bardzo się cieszę, że zgubiłem taką lampę w moim laptopie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Światło jest super świeci dobrze {y: i} 3 różne kolory Kabel USB o długim przewodzeniu  Szybka dostawa z dostawą Prosta i łatwa obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Dobrze, dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Działa perfekcyjnie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Naprosto super ani jsem necekal že bude takhle skvela... muzes stelovat stupeň jasu od mininima po max a na Max sviti opravdu slušně, lze přepínat odstíny studená bilá,bílá lehce do modra a pískově žlutá taková příjemná-teplá. Opravdu jsem čekal spíše nejaký aušus ale tato lampa mě velice příjemně překvapil. MOHU JEN DOPORUČIT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    10 poziomów jasności i 3 odcienie kolorów, bardzo ładna konstrukcja zacisku, duża i z kulką do nieograniczonej regulacji. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo wszechstronne i użyteczne światło. Bardzo dobra regulacja zarówno pod kątem jasności, jak i koloru. Może stać na klipie lub być przypięty do półki lub blatu stołu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Działa bardzo dobrze - zwłaszcza 3 jasne kolory są super: zimny biały, biały - i ciepły biały - używam lampy jako światła do czytania w sypialni...;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Naprawdę mi się podobało. Wygodnie ci z tym. - Możesz wybrać zwrotnicę. Zapięcie utrzymuje oświetlenie bezpiecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.99
    • US$9.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$25.99
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$16.16
    • US$13.85