Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(402)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(402)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Zamówiłem dwa odkurzacze. 1 doskonały. drugi przynosi kawałek w pudełku, podzielony na kawałki. Nie mogę odkurzać bez tego kawałka. Potrzebuję nowej części, albo kompletnej wymiany, cokolwiek sprzedawca wybierze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Artykuł jest dokładnie tak, jak to jest reklamowane, jakość to satysfakcja za kwotę, wysyłka również przybyła w terminie, najwyraźniej wszystko jest w porządku, aby przetestować.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Mini odkurzacz przyszedł na czas i w idealnym stanie. Ma bardzo dobrą moc ssania i wydajność. Jest naprawdę mały i poręczny. Zawór w środku odpadł, gdy użyłem go po raz pierwszy, więc potrzebował małej naprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Szybka dostawa (od zakupu do przyjazdu zajęło 4 dni). Opakowanie było uszkodzone, ale wnętrze wygląda na nienaruszone. Od pierwszego wrażenia wydaje się, że była to dobra opcja zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dobra jakość. dobre ssanie jak na swój rozmiar. Mam problem z filtrem zastępczym. Istniejący trwa od 2 do 3 miesięcy i nadaje się do prania. Zobacz na zdjęciach jego wymiary. - Nie znaleziono jeszcze żadnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Działa świetnie, jak na tak poręczny odkurzacz nawet dość silny. Polecam. dostawa była bardzo szybka w ciągu tygodnia. top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Ten produkt jest super-fajny! Mam to, co zamówiłem. Szybka dostawa. Pomyślna cena dobra jakość! dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Aparelho bem pequeno com boa potência de Sucção. O envio foi muito rápido. Vendedor excelente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Superszybka wysyłka! Małe i poręczne z dość dobrą pojemnością ssania. Kabel do ładowania jest typu zastrzeżonego. Preferował Micro-USB lub USB-C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Jest dość mały, ale ma dobrą moc ssania. Do czyszczenia powierzchni przy niewielkim kurzu lub zabrudzenia jest w porządku. Produkt przybył zapakowany i z wszystkimi przedmiotami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$29.99
    • US$17.59
    • US$20.79
    • US$31.49
    • US$25.40
    • US$31.17
    • US$29.99
    • US$99.32
    • US$4.88