Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(303)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(303)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Przybyli dość szybko. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, nawet że był stosunkowo tani (około 60 euro z kuponem) wydaje się raczej wytrzymały i działa całkiem dobrze. Jedzenie wyszło świetnie po ugotowaniu raz. Tylko, że wydaje się, że gotowanie zajmuje trochę czasu, ale nie jestem pewien, czy można się smażyć na powietrzu. Również wewnętrzna lampa czasami przestaje działać bez powodu, a „beep", które robi, jest tak cholernie głośno. Gdyby nie identyfikator lampy, zdecydowanie daj jej 5 gwiazdek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Wysyłka zajęła tylko 2 dni, aby dostać się do domu!, przedmiot bardzo dobrej jakości i z fantastyczną ceną dzięki kuponowi chollometro. com, są świetne, działa bardzo dobrze i ma dużą pojemność, można zobaczyć wnętrze dzięki jego okna i jego światło do kontroli żywności bez konieczności otwierania, polecany artykuł OK sprzedawcy doskonały.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Świetny produkt, poręczny kosz do prania i bardzo przestronny. Wentylacja ma odpowiedni przepływ powietrza, a niewielki hałas wentylacji jest bardzo niski. Można gotować wszystko jak w wentylowanym piekarniku, ale z bardzo zamkniętymi pomieszczeniami. Mogę powiedzieć, że produkt odzwierciedla wszystkie cechy, doskonałe kunszt. Byłem bardzo zadowolony, na dole ma 2 wygodne przyssawki, które doskonale przyczepiają się do góry, a także gumowe stopy, które nie zostawiają śladów na białym. W podręczniku są również instrukcje w języku włoskim ze wszystkimi wyjaśnieniami różnych ustawień, chociaż jest to bardzo łatwe w użyciu, ale bardzo doceniam, że podręcznik był również w języku włoskim. Dotknij panelu LED zapala się tylko wtedy, gdy gniazdo jest podłączone do prądu, jeśli nie widzisz nic powyżej, dotknij bardzo elastyczny i działa przy pierwszym dotknięciu palca. Z przodu znajduje się przycisk do otwarcia koszyka, a po bokach 2 uchwyty do podnoszenia koszyka, przycisk i uchwyty nie są gorące i można dotknąć bez spalania, wygodne również wewnętrzne światło i szkło, które pozostaje tylko letnie, Aby zobaczyć stan gotowania potraw. Jestem naprawdę zadowolony i bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Z Hiszpanii dotarł w ciągu 4 dni roboczych! Jest bardzo ładny, naprawdę elegancki, jak sama nazwa sugeruje. Rozmiar jest idealny, mieści się dokładnie pod blatem...zobacz zdjęcia!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wyśmienita frytkownica. Odkąd go kupiliśmy, nie przestaliśmy go używać. To samo dotyczy przyrządzania mięsa z pieczonymi ziemniakami w tym samym czasie co tort. O pojemności 5,5l, ma doskonały rozmiar dla rodziny 4 członków. Jego główną zaletą jest to, że możesz przygotować zdrowy, beztłuszczowy posiłek i zaoszczędzić znaczną ilość pieniędzy, używając prawie żadnego oleju. Dodatkowo ma ładny design, a sterowanie jest w pełni cyfrowe. Najbardziej rekomendowane urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Jakość jest dobra, rozmiar poza koszem jest wystarczająco duży, co również metaliczny! Prosty w użyciu i dobre wyniki. Polecane, cena jest idealna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Tak długo, jak używałem go tylko 2x byłem bardzo zadowolony z tej wspaniałej frytkownicy. Jest ogromna, łatwa w obsłudze, czysta. Jedzenie wychodzi dobrze ugotowane, z pięknym kolorem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Frytownica ELEGANT jest świetnym pomocnikiem z rabatem 1500W i jest wystarczającym pomocnikiem do kuchni. Doskonały design z dobrym designem i w świetnej cenie! Wielkość 5,5 l jest wystarczająca dla normalnej rodziny. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Przybyli szybko. I bardzo się cieszę z tego powodu. Posiada wyświetlacz i światło, które jest bardzo przydatne. Aby być doskonałym, trzeba mieć lepszy uchwyt do wyjmowania jedzenia. Ale polecam...kocham to... Szkoda, że nie mam dwóch hehehehehehehehehehe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Otrzymałam paczkę szybciej niż się spodziewałam. W poniedziałek wydałem zamówienie, a w piątek do drzwi przybył kurier. Urządzenie wygląda dobrze i działa dobrze. Ma książkę online z wieloma przepisami dla niego. Spróbowałem 2 i wyszły bardzo dobrze. Mam nadzieję, że z czasem się utrzyma. Dzięki dostawcowi za szybkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$59.99
    • US$89.99
    • US$169.77
    • US$144.99
    • US$89.99
    • US$105.09
    • US$129.99
    • US$18.99