Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(304)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(304)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Działa tak, jak powinno. Po połączeniu z telefonem i aplikacją czas się zsynchronizuje. W aplikacji jest wiele opcji, aby był to Twój codzienny pomocny gadżet. Wyświetlacz jest wystarczająco duży i przejrzysty. Moc ładowania powinna wynosić minimum 5v-1a, jeśli jest mniejsza, nie ładuje się poprawnie. Czas pracy na baterii powinien wynosić około 7 dni, jeśli nie nadużywasz. Za cenę był to dobry zakup i przyszedł w ciągu 3 dni 👍🏻

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Pokaż otrzymane dobrze przed planowaną datą. dobrze zapakowane. Zegarek jest bardzo dobrze zabezpieczony w oryginalnym pudełku, lukier na torcie: Instrukcje w języku francuskim, niemieckim,,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    já é o segundo que compro do gênero e estou contente. Bons acabamentos, confecção fácil de fazer e é bastante intuitivo. É uma boa compra comparando qualidade/preço!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    To samo, co zapowiedziano. Nie przetestowany, bo to oferta świąteczna. Widziałem ten produkt rzucić Ainanas - Portugalia strona. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Gyorsan megérkezett, hibátlan csomagolásban. Könnyű kezelni, nagyon tetszik. Szuper óra, mindent tud, amire nekem szükségem van.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dobry Smart Watch za taką sumę pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    dobre hodinky za tie peniaze porovnaval som ich s Apple watch a sú presne či na kroky tep alebo prejdený vzdialenosť

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Moja żona poprosiła mnie o prosty smartwatch. Nie ma potrzeby stosowania zaawansowanych funkcji. Ta była w ofercie za 17 euro i spełniła swoje wymagania. Zamówiłem go i jest z niego zadowolona...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Bardzo ladny produkt! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Jest tutaj, jest włączone. To będzie prezent, więc instalacja będzie później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.03
    • US$39.99
    • US$47.99
    • US$29.70
    • US$56.99
    • US$68.99
    • US$84.30
    • US$41.99
    • US$34.64
    • US$54.99
    • US$23.09
    • US$54.81
    • US$34.22
    • US$68.24
    • US$57.49
    • US$49.99
    • US$28.99
    • US$154.99