Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Zamówienie przybyło kompletne i w stosunkowo krótkim czasie. Wszystko przybyło prawidłowo i w dobrym stanie transportu i pakowania. Firma dostawcza również spełniła się perfekcyjnie. Co do testowania artykułów, zauważyłem, że wydają się być dobrej jakości i sprawdziłem również prawidłowe działanie wszystkich górnych drzwi, ale jeszcze nie przetestowałem ich prędkości. Jestem bardzo zadowolony z tego dodatku z Banggood i kupię inny taki przedmiot, jak to, ponieważ jest to doskonały stosunek jakości do ceny. dziękuję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Idealnie, dzięki. Zasilacz daje prawdziwe 3A!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobry produkt, pozwala na połączenie wielu dysków twardych w tym samym czasie i obsługuje USB 3.0. Nie obsługuje szybkiego ładowania telefonu. Dobre wykończenie powierzchni. Rekomendowany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Podróż do Słowenii zajmuje dużo czasu, ale warto. Adapter Hub jest dobrze wykonany, może być używany do przesyłania danych lub do ładowania urządzeń USB. Jak na razie działa dobrze. Muszę mieć te rzeczy, które muszę mieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    delivery took 6 weeks sadly dont know why. product seems good exept one button is hanging a bit. overall product is good but not happy with delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Użyłem wielu hubów usb, to jest najlepsze, na jakie się natknąłem. /Niezły design. Naładuj szybko swój telefon. Wspaniała rzecz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Nie, nie, nie. Którędy BEZ „EU"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    De acordo com o descrito. demorou menos de 10 dias a chegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bez skazy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$36.95
    • US$25.40
    • US$23.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$14.99
    • US$11.54
    • US$55.99
    • US$44.99
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$32.99
    • US$27.99
    • US$45.99
    • US$9.99
    • US$11.49
    • US$27.71