Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2022

    To nie jest dobry pomysł. Oprogramowanie małych firm w oparciu o wyniki i warunki na przyszłość. Powodem jest 90 eurocentów!!!! 45 minut do następnego, tylko dwie... Oczywiście, oczywiście, 5 minut. Bardzo przydatne akcesoria do dostosowywania telefonu komórkowego statyw. Miękki materiał wewnątrz, aby uniknąć zadrapania na telefonie komórkowym i dużego otworu na duże urządzenia. Cena jest niewiarygodna!!! 90 centów za dwa!!! Czterdzieści pięć minut na jednej, naprawdę niesamowite... Poród trwał pięć tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Το υλικό φαίνεται αρκετά καλό. Πιάνει δυνατά το κινητό και δεν το γρατσουνάει (βέβαια φοράω θήκη). Ήρθε αρκετά γρήγορα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Excellent product, very good build quality. My S20 FE fits perfectly. Excellent fitting with all the tripods i own. It's a total recomendation. Item arrived very fast and on time, as scheduled

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Niekończące się Dziękuję. Dostawa trwała 3 tygodnie. Plastik wygląda dobrze, a nici są trwałe. Powierzchnia wygląda na miękką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Pomyślnie przyjęta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo dobrze, dobrze zrobione i wygląda solidnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Produkt dotarł w dobrym stanie. W przeciwieństwie do mojej pierwszej prośby, maszyna, o którą prosiłem, nie działała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Świetna cena i szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    item as described, well packed,fast shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$27.71
    • US$26.99
    • US$24.99
    • US$25.40
    • US$20.78
    • US$14.99
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$27.71
    • US$20.78
    • US$13.99
    • US$21.93
    • US$26.55
    • US$15.99
    • US$13.85