Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2813)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(2813)
    • 5 Star(2535)
    • 4 Star(183)
    • 3 Star(50)
    • 2 Star(20)
    • 1 Star(25)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Doskonały produkt, był w porządku, wszystkie akcesoria, przybył w 22 dni, nie było opłaty celnej, pudełko zostało złamane, nawet bardzo dobrze zapakowane, ale nic się nie stało z produktem, bateria została naładowana, Kupiłem kolejną z alixpressu i brakuje ładowarki, Pierwszy zakup w bangood i to było wspaniałe doświadczenie! Bardzo satysfakcjonująca jakość wideo i zdjęć! Tak dla wiadomości, poczta dała mi podpis pod nazwiskiem odbiorcy. Nie prosili mnie o żadne dokumenty, tylko zrobili zdjęcia paczki, więc jeśli przekażą ją komuś o złych zamiarach, to nie odzyskaj ich! Miałem szczęście!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Produkt otrzymany pomyślnie. Przybyte dobrze zapakowane bez uszkodzeń lub ugniatane. Jest ze wszystkimi opisanymi akcesoriami. Dla wartości jest to produkt korzyści kosztowej, warto było kupić, ma akceptowalną jakość rozdzielczości dla zdjęć i filmów w ciągu dnia, noc trochę mniej. Od zakupu do przyjazdu produktu do domu było 26 dni, czyli 10 dni na dotarcie do Brazylii, a 16 dni na wyjście z cła i dostać się do mojego domu. Nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Byłem pod wrażeniem jakości aparatu i ilości akcesoriów, które z nim były. Jakość wideo nie jest jedną z najlepszych, ale jest bardzo dobra, jeśli weźmiemy pod uwagę wartość produktu. Nie daję 5 gwiazdek tylko dlatego, że jakość dźwięku jest zła, ale jeśli proponuje się uchwycić obrazy, spełnia swoją rolę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Witam dzisiaj dotarłem do kamery eken h9s, przybył szybko i dobrze... To jest bardzo ładne i to co testowałem do tej pory działa dobrze , że kontrola działa dobrze ... dzięki Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Aparat zapewnia to, co obiecuje, ze względu na wartość jest to wielka korzyść kosztowa jeszcze bardziej dla tych, którzy chcą zrobić zapis z pedału lub szlaku. Poniżej przedstawiamy kilka zdjęć wykonanych aparatem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    A kamera gyorsan megérkezett. 2020.11.27-én rendeltem és 2020.12.15-én megkaptam. A termék kiváló. EZ iCam alkalmazással jól használható. A dobozon volt egy kis szállítási sérülés. Szerencsére nem sérült a termék. A távirányítója is tökéletes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    To przyszło dość szybko. Pokazuje bardzo dobrą jakość. Posiada wiele dodatków. Zmartwiło mnie, że nie ma książki z instrukcją użytkowania, a nawet jak akcesoria są używane. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze. Nie mogę się doczekać, by go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Produkt płatny dzień 15/04 otrzymał 11/05 przybył w idealnym stanie, ale brak instrukcji obsługi. Zegarek działa jak jedna laska Selfie, nie włącza kamery, a w tym zostaje pożądanie. Akcesoria są bardzo warte korzyści koszt bez żadnej daniny. Posting podjęte został opublikowany tylko na 28/04, że sprzedawca opuszcza do noty życzeń 9/10...Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przybyli w 18 dni, nie podobało mi się jedno małe pudełko, wodoodporne, ma części w żelazku i musi zrobić silny nacisk, który może zdefiniować kamerę w czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Świetny aparat, bardzo dobry koszt. Audio jest trochę złe, ale w moim przypadku nie będę używał jej dźwięku, więc będzie idealnie pasować do tego, czego potrzebuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 488
    • Ft92 716
    • Ft21 337
    • Ft86 460
    • Ft21 703
    • Ft53 715
    • Ft27 361
    • Ft9 194
    • Ft23 411
    • Ft73 214
    • Ft21 611
    • Ft8 598
    • Ft52 610
    • Ft29 432
    • Ft27 590
    • Ft20 968
    • Ft14 714
    • Ft4 345