Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    Imponujący produkt. Próbowałem hi-res audio z aplikacją qobuz, jakość dźwięku jest niewiarygodna z tymi małymi rzeczami. Bardzo dobre usuwanie szumów, najlepiej kupić. Znalazłem najlepszą cenę na Banggood, dobra obsługa klienta, ale naprawdę powolne dostawy: 34 dni od GWTR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Jakość dźwięku jest doskonała, aplikacja jest bardzo kompletna. Zalecany 100x100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wow wow niesamowite słuchawki douszne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Piękny, lekki, a przede wszystkim niesamowity dźwięk, byłem zaskoczony, że moje dobrze włączyć, firmware został zaktualizowany, a teraz przyjął kodek LDAC, wysokiej jakości produkt i wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    25-te wydanie z okazji rocznicy. Brzmi po prostu niesamowicie. Doskonała jakość połączeń i budowa. bardzo zadowolony. Dostawa trwała około 1 tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Doskonała jakość dźwięku, wybrać grommet dobrze jest niezbędne 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Doskonały produkt, polecam je w 100%. Dobra jakość dźwięku, doskonałe usuwanie hałasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Ogólnie dźwięk jest bardzo dobry - ogólnie lhdc i ldac działa świetnie, ale niestety dźwięk odcina się losowo. Po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę ich uruchomić za pośrednictwem mojego MacBooka. Również dlaczego muszę mieć włączony GPS, aby aplikacja połączyła się ze słuchawkami? Aplikacja Ui jest zagracona i nie bardzo intuicyjna. Użytkownicy nie potrzebują dwóch przycisków sklepu, ale raczej przejrzysty układ aplikacji. Istnieje EQ, aby dostosować dźwięk w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Świetne słuchawki! Wszystkie funkcje działają zadziwiająco dobrze. Jedyne, co z nimi mam, to sporadyczne usterki w BT, które powodują, że dźwięk przestanie działać na ułamek sekundy. Jak również, jestem stale zmuszony zamknąć aplikację i otworzyć ją, aby móc kontrolować funkcje. Pozostaje podłączony i działa, ale aby uzyskać dokładny odczyt poziomu baterii i lub przełączyć się między ustawieniami ANC lub Ambient Noise itp., będę musiał wymusić zamknięcie i ponownie otworzyć. Może to być również problem z moim telefonem, ponieważ testowałem je tylko z jednego telefonu. W ten sposób daję 5 gwiazdek. Jeśli po tym, jak miałem szansę przetestować go z innym urządzeniem, okaże się to problemem z aplikacją, będę aktualizować moją recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Te rzeczy są niesamowite, jeśli używasz Tidal lub Deezer na telefon z obsługą LDAC/LHDC (najczęściej obsługuje oba telefony Xiaomi). Różnica między LDAC i AAC jest noc i dzień!. Moi airpods pro brzmią jak zabawki w porównaniu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$123.89
    • US$73.91
    • US$29.99
    • US$65.82
    • US$39.99
    • US$99.99
    • US$136.49
    • US$81.99
    • US$37.79
    • US$23.09
    • US$17.99
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$33.48
    • US$31.17
    • US$39.99
    • US$29.99
    • US$24.99