Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2021

    Szczerze mówiąc, to jest naprawdę dobra zabawa RC 4 x 4. Jestem naprawdę zaskoczona, jak dobre jest. Za cenę nie miałem wysokich oczekiwań biorąc pod uwagę koszt droższych pełzaczy. System 4 x 4 jest bardzo potężny. W pełni zamknięte - opony wydają się mieć idealne ciśnienie, ładne i miękkie, nie za miękkie, Uwielbiam zawieszenie i zakres podróży. A żywotność baterii jest naprawdę dobra. I naprawdę dobrze, trwa o wiele dłużej niż myślisz. I szybko się ładuje. Kierownica jest proporcjonalna, tak mało lub na ile chcesz, ma wycięcie kierownicy i przepustnicę. Więc możesz ustawić go tak, aby poruszał się w tempie raczącym dla realizmu, a następnie dać mu tryskanie akceleratora spustowego, gdy potrzeba więcej mocy. Szczerze mówiąc, to jest FUN i WIELKA wartość 4 x 4, i jest to dobrze szczegółowa mała ciężarówka. Całkowicie to polecam. Dla pieniędzy nie możesz pójść źle. Jeśli nie możesz się zdecydować, czy ją zdobyć, to jest prawdziwa recenzja, dobrze się z nią bawię i cieszę się, że ją kupiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dobry i słodki mt samochód wart każdego centa, tb dostał każdyine katana robobby i ten zestaw esc/wariator/odbiornik odpowiada mt lepiej w niskiej rotacji, wygląda nawet na prawdziwą skalę 1/10. Samochód 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    To jest absolutnie niesamowita ciężarówka dla pieniędzy. Ma dokładnie taki sam super-super-twardia, jak ma Katana RocHobby i te same koła z paciorkiem. Jest bardzo dobrze zapakowany, super bezpieczny, ładny, transport nie ma problemu. Elektronika różni się od Katany. Pracujące światła skrętne (na właściwej pozycji z przodu, w przeciwieństwie do Katany). Przednie światła są włączone tylko podczas jazdy, tylne światła tylko podczas jazdy do tyłu. Nie można włączać/wyłączać świateł zdalnie. Radio jest super tanie, tylko kierownica i przepustnica, daje 2 380 mAh 2s Lipos. Elektronika nie jest wodoodporna. Niska prędkość kontroli jest lepsza niż w Katanie, Patrion jest również nieco mniej hałaśliwy. Szyny ramy nie są (wytrzymałe) tworzywa. Powiązania, skrzynia biegów, pozycja motoryczna różnią się od Katany. Niezła cena, dużo, dużo tańsza niż Katana. Obejrzyj mój krótki film w sekcji wideo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Bardzo dobry RTR naprawdę podobało mi się zawieszenie jest bardziej elastyczne niż robobby katana i Ps zasadniczo jedyną rzeczą, która się zmienia to elektroniczna elektronika wszystko jest równe robobby katana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Asm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Szybka i funkcjonalna dostawa bardzo dobra jakość za cenę polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Wielkie usługi, które przybyło zanim powiedzieli, że tak będzie i mój syn uwielbia dzięki za szybką służbę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Właśnie zacząłem dostosowywać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    sensacional 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Zamówiłam to we wtorek. Otrzymany wczoraj doskonale zapakowany i prawdziwie fantastyczny pełzacz Rocka. Jestem pod wrażeniem tego czegoś. To takie zdolne i bardzo zabawne. Opcja dla każdego, kto chce dostać się do RC rockowych pełzaczy. Dopiero zaczynałem i chciałem Katany, a potem wyskoczył Patriot. Cholernie fantastyczny zakup. I dwie baterie. Bardzo zadowolony i będę miał oko na Banggood dla przyszłych nabywców. Za cenę Banggood pod warunkiem, że w połowie oczekiwałem, że to błąd. Nie, bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft19 335
    • Ft22 612
    • Ft21 629
    • Ft47 850
    • Ft19 990