Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Bardzo ładny RC jak na tę cenę. Prawie to samo co 16889a pro, ale z 2 lipo i tańsze. Tylne górne zawieszenie jest inne, może słabsze. Porównujesz rozmiary z HBX 18, 144001 i Typhon 6S. Otwórz dyferencjał i nasmaruj je. Nie panikuj, są tylko 2 satelity w tych różnicach!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Dostarczone w 10 dni do AUS, szare opakowanie i zawartość w dobrym stanie. Wszystkie akcesoria zgodnie z opisem. Nie podoba mi się schemat kolorów, więc szukam innych opcji. Tylko szybkie sprawdzenie do tej pory, zarówno baterie naładowane i zasilanie ok. Tylne wiązanie zawieszenia i wymaga regulacji. Sprawdzę smar i olej, ale nie mogę się doczekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Bardzo zabawne, samochodziku! Elektrownia bezszczotkowa jest bardzo responsywna, a serwo jest szybkie i dość silne. Napęd jest metalowy, jak widać bez demontażu. Nadajnik ma „prędkości", który działa jak d / rr dla kontroli prędkości, dzięki czemu może być ustawiony tak, aby samochód jechał wolniej, aby był bezpieczny dla dzieci, które uczą się kontrolować samochód RC. Istnieją 2 arkusz naklejek, 2 baterie, tylne skrzydło, drążek na kółkach, 8 korpusów, zestaw reflektorów ledowych i ładowarka USB. Warte swojej ceny! Opakowanie dotarło bez żadnej ochrony poza zwykłą plastikową torbą, ale oryginalne kartonowe pudełko producenta wystarczy, aby zachować bezpieczeństwo wewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Wysyłka kurierska Produkt jest odbierany w prostym opakowaniu. Dostawa była dość szybka (3 dni do Holandii). Akumulatorowa bateria Baterie były częściowo naładowane, więc podłącz i uruchom. Ładowanie baterii zajmuje sporo czasu, ale czas pracy na 1 baterii jest naprawdę OK (15 minut). Potrzebujesz ładowarki do telefonu (5v, 2A) lub coś, aby podłączyć ładowarkę akumulatora za pomocą USB. WygIąda Trochę się męczyłem z wjazdem reflektorów, ale w zmierzchu wygląda świetnie. Naklejki dla mnie wyglądają trochę głupio, więc to nie jest dla mnie plus. Zdalnie zdalny To co naprawdę lubię, to wszystkie opcje na pilocie. Możesz ustawić prędkość na niższe ustawienie. Jest to naprawdę przydatne do treningu z nim lub gdy moje dziecko bierze go na bieg. Również możliwość wykończenia całego samochodu jest dużym plusem. Jeden mały minus, pilot do biegania wstecz jest po prostu pełny przepustnica lub nic. Odwagi Już uderzył w kilka kołków i skał z dość dużą prędkością, ale poza zadrapaniami nie widać żadnych uszkodzeń. Obecnie używany tylko do biegania po drodze. Końcowe zakończenie (ang.) Jeśli nie chcesz wydać fortuny, jest to dość dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Jest to bardzo dobry wózek RC 4, który jest bardzo wytrzymały i przyjemny w prowadzeniu. Dodatkowo masz wysokiej jakości RC Remote Control. Tam możesz bezstopniowo regulować prędkość samochodu i w przybliżeniu wybierać między 50-75 a 100% prędkością. Jest to zaleta, ponieważ możesz jechać powoli i szybko, jeśli chcesz, a w pozycji środkowej masz hamulec. Ładowarka USB jest w porządku, ale musisz mieć czas około 2,5 godziny, aby naładować akumulator całkowicie. Polecam zewnętrzną szybszą ładowarkę Lipo. Niż można naładować baterię w ciągu 1 godziny. Akumulator działa na samochód od 20 do 25 minut, co jest uzależnione od prędkości jazdy samochodem. Mam drugą baterię w tym zestawie, więc baw się dobrze przez 20 do 25 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ten samochód RC ma takie same specyfikacje jak HBX 16889A Pro, ale za to trochę mniej. Za cenę, której nie mógłbyś żądać więcej. Posiada więcej niż moc enogh dla początkujących do średnio zaawansowanych. I skarpetki są niesamowite, jak to są pola naftowe. Sprawdź skarpetki po otrzymaniu, ponieważ mogą potrzebować dopełnić olejem. Sprawdź też śruby wokół samochodu, czy nie ma szczelności, ponieważ straciłem nakrętkę na pierwszym napędzie. Dodałem trochę niebieskiego Loctite, żeby je zabezpieczyć. Ale ogólnie jest to świetny samochód.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Pozycja jak opisać wygląda świetnie i po prostu niesamowite!!! Szybki, trwały i długotrwały akumulator mały samochód, który po prostu utrzymuje się szybka wysyłka do Kanady Polecam ten sprzedawca i na pewno kupić ponownie dzięki 👍⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Taki wspaniały samochód RC na rynku w tym przedziale cenowym. Wstrząsy oleju, silnik bezszczotkowy 2840, metalowa śruba, zębatka, metalowe przekładnie różnicowe, metalowe trzonki z przodu, metalowe skrzynie napędowe. Transmisja w pełni wykonana z metalu. Dobre opony z pianką. Dwie baterie do liposukcji. /Radio z kontrolą prędkości. Dając diody LED jako prezent. Głównie plastik, który jest używany w tej ciężarówce jest bardzo trwały. To najlepsza ciężarówka jaką miałem w tym przedziale cenowym. A dostawa była naprawdę szybka. 10 dni do Indii z Chin. Dzięki, chłopaki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo szybka dostawa do Niemiec. FC600 wygląda jak Truggy wersja mojego HBX 16889a Pro, ale jest znacznie lepsza w obsłudze. Oba są zabawne w odbijaniu i skakaniu, mają dużo kontroli powietrza, ale jednocześnie tracą te zaciski do mocowania ciała, wydają się wiedzieć, dlaczego dodają 4 zamienniki Akcja trwa około 30 minut. Uderzenia. Wykonał kilka skoków o wysokości >2 m, nic nie jest zgięte lub złamane, ale teraz coś piszczy. Moja dziewczyna kilka razy staranowała rzeczy w ogrodzie z pełną prędkością, i to również nie zostało widoczne żadne uszkodzenia.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2022

    Dostarczone w idealnym stanie. Wygląda świetnie i bardzo/couprying dobrze zbudowany! Wymaga dostrojenia, ale zrobiłem to z każdym rc kupionym w ciągu ostatnich 35+ lat! Dzięki, bg! (pol.). A ja będę aktualizował moją recenzję na bieżąco! Dodałem termosink'a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$488.99
    • US$55.99
    • US$135.99
    • US$65.99
    • US$166.99
    • US$250.99
    • US$358.99
    • US$99.99
    • US$50.99
    • US$78.99
    • US$291.99
    • US$95.99
    • US$51.99
    • US$69.99
    • US$115.99
    • US$465.99
    • US$20.99