Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    Kupiłem go za kupon za prawie 8€, jest wart dwa razy tyle! Superszybkie 20km / h, robi wszystkie sztuczki, które chcesz, obraca się łatwo i nigdy nigdzie nie utkwi! Pilot posiada również DEMO MODE, który robi wszystkie sztuczki, aby zaimponować wszystkim dookoła! Włącza również przycisk włącza / wyłącza! Potrzebujesz 3 x baterii AAA na pilota, podczas gdy akumulator samochodowy ładuje się za pomocą kabla USB, a także daje ci mały śrubokręt, aby poluzować przedział baterii! Kiedy otworzyłem go po raz pierwszy udało mi się grać przez 1 minutę, a potem moja żona i córka zabrały go, aby grać, aż bateria się wyczerpała! 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    ...radość dzieci... Bardzo piękna i szczęśliwa gra! ... Był wyposażony w dwie baterie. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Niesamowicie! Moje dwie córki dostały dziś te pieniądze. Jakość jest bardzo dobra. Bateria działa przez długi czas. Napęd na 4 koła, radio cyfrowe, 3.7v lit. super zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Otrzymany przedmiot trwał znacznie dłużej niż ogłoszono z powodu braku zapasów, ale w końcu otrzymał. Dzięki, że to wysłałaś. Samochód jest bardzo zabawny i robi dużo piruetów prawdę, która jest świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Oh, fantastycznie. Bardzo sprawna i bardzo szybka. Baterie są ładowane w nieco ponad godzinę za pomocą połączenia USB. Sterownik pracuje z 3 bateriami AAA i ma mnóstwo sygnałów. Dzięki konstrukcji kół trudno jest się uszkodzić, uderzając w nie, ponieważ są one dość wystające. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Wydaje się, że jest dobrze. - Jeszcze nie przetestowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Z powodu braków na magazynie zgodziłem się na inny model - plywający, gorszyw sterowaniu bo prowadzi sie go jak czołg ale pływa. Wysyłka z europy ale trwała chyba ponad miesiąc i trzbea sie było przypomonać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Nadrzędny akordeon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Wspaniała, mała bryka! Dzieciakowi odbiło! Za szybko i to się nie sumuje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Słupek jest szybki i dobry. Informacje o torze są bardzo dobre. Goid podarunek dla mojego dziecka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 714
    • Ft11 498
    • Ft55 098
    • Ft98 249
    • Ft6 868
    • Ft10 731
    • Ft17 589
    • Ft11 840
    • Ft5 971
    • Ft47 536
    • Ft9 198
    • Ft54 819
    • Ft150 283
    • Ft8 627
    • Ft15 266
    • Ft30 203
    • Ft31 998
    • Ft2 061