Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2021

    Kupiłem go za kupon za prawie 8€, jest wart dwa razy tyle! Superszybkie 20km / h, robi wszystkie sztuczki, które chcesz, obraca się łatwo i nigdy nigdzie nie utkwi! Pilot posiada również DEMO MODE, który robi wszystkie sztuczki, aby zaimponować wszystkim dookoła! Włącza również przycisk włącza / wyłącza! Potrzebujesz 3 x baterii AAA na pilota, podczas gdy akumulator samochodowy ładuje się za pomocą kabla USB, a także daje ci mały śrubokręt, aby poluzować przedział baterii! Kiedy otworzyłem go po raz pierwszy udało mi się grać przez 1 minutę, a potem moja żona i córka zabrały go, aby grać, aż bateria się wyczerpała! 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Mały RC przybył dobrze zapakowany i szybki. Sam samochód ma Akku wewnątrz i przed pierwszym użyciem musi być podłączony. W pakiecie znajduje się adapter do ładowania USB. Trochę dziwne jest to, że kontroler używa baterii 3*AA, nie ma Akku w środku. Kontroler wymaga trochę wysiłku, ale tryb „chaos" sprawia przyjemność. Dziwne jest to, że joysticki są zaznaczone w górę, w dół, w lewo, w prawo, ale lewy kontroler jest tylko w górę i w dół, a prawy dla lewej. Można wcisnąć dodatkowy przycisk, ale wydaje się być nieużywany. Jakość budowy jest w porządku za cenę, nie przytłaczająca, ale wystarczająco wytrzymała, aby przetrwać moje dziecko i koty. Jak widać na trzecim zdjęciu, koła są naprawdę sprężyste, ale nie z przodu i z tyłu nad wielkością ciała. Jeśli samochód rozbija się o ścianę, plastik jest walnięty bezpośrednio, koła nie chronią go. Poza drobnymi skargami, lubię tego malucha i jest super zabawa na zewnątrz i na zewnątrz. Bardzo szybko jeżdżący mały zabawny RC za niską cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Pakiet przybył w kształcie zdjęcia, zabawka przetrwała transport, bateria jest bardzo słaba, nie trwa nawet 5 minut, ale zabawka działa bezbłędnie jako prezent na dzień dzieci! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo dobra jakość wykonania, auto jest zwinne i szybkie. Łatwa obsuga, pilot pozwalający robić sztuczki. Polecam, dobra zabawa dla dużych i małych. Najlepiej kupic z dwoma akumutorami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    ...radość dzieci... Bardzo piękna i szczęśliwa gra! ... Był wyposażony w dwie baterie. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... ... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Jest to bardzo lekki i bardzo mały samochód, który działa dużo kontrola ma trzy baterie, a samochód ładuje się co najmniej pół godziny, nie wiem, ile autonomii ma, dlaczego się nie spieszymy. Pilot posiada funkcję demo, która dotyka przycisku, a samochód już radzi sobie z robieniem piruetów samodzielnie. Ja polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Weź to na wyprzedaż i nie oglądaj się za siebie. Jeśli masz maluchy, które są w odpowiednim wieku, z przyjemnością będą je walić i patrzeć, jak im odbija (zarówno samochody, jak i dzieci). Są solidnie zbudowane i przeznaczone do rozbijania. Są tak tanie, że jeśli się złamią - będzie to chwila nauki dla dzieci. Dużo zabawy, a kiedy baterie się wyczerpią, można mieć ciszę ponownie podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Niesamowicie! Moje dwie córki dostały dziś te pieniądze. Jakość jest bardzo dobra. Bateria działa przez długi czas. Napęd na 4 koła, radio cyfrowe, 3.7v lit. super zabawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    To niesamowita zabawa dla mojego syna i dla mnie. Doskonała jakość, szybka jazda, ten samochód jest nie do zatrzymania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Otrzymany przedmiot trwał znacznie dłużej niż ogłoszono z powodu braku zapasów, ale w końcu otrzymał. Dzięki, że to wysłałaś. Samochód jest bardzo zabawny i robi dużo piruetów prawdę, która jest świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$92.99
    • US$15.49
    • US$9.99
    • US$222.99
    • US$75.99
    • US$43.99
    • US$15.99
    • US$17.19
    • US$82.99
    • US$99.89
    • US$101.99
    • US$65.99
    • US$61.99
    • US$25.99
    • US$113.99
    • US$132.99
    • US$524.00