Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(6)
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-10 03:14:09

    Incredibly beautiful and comfortable. i have been using it for 2 months and i am extremely pleased. I recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    buena calidad

    2017-08-04 11:00:36

    piezas de calidad con buen acabado compré dos y llegaron rápido y bien empacados además el envío no tardó.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    E27 Modern Edison Vintage Ceiling Light Bulb Holder

    2017-12-23 07:16:57

    - Beautiful retro look. - Well built. - Relatively fast shipping. - Lovely colors to choose from.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    E27/E26 Modern Edison Vintage Ceiling Light Wall Lamp

    2017-12-17 00:36:40

    - slight cosmetic imperfection - high quality - nice finish - good construction - attractive pricing

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    E27/E26 Modern Edison Vintage Ceiling Light Wall Lamp

    2017-12-17 00:30:51

    - very good product - high quality - beatiful finish - nice retro look - good price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-16 06:40:02

    Very beautiful, only oxide spot :( Fortunately, inside.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-18 12:43:13

    Arrivato in tempo ottimo prodotto, comunque aspetto un altro ordine fatto nello stesso giorno ancora non mi è arrivato.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-04 03:56:45

    ok bon materiel

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-08 02:29:35

    Excellent!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-26 12:13:44

    Vite reçus , jolie look vintage , bien emballé , je recommande ce produit à 100%

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>