Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.3 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good light(22)
  • good price(16)
  • bad light(4)
  • disappointing quality(3)
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-08 09:38:29

    Exactly as ordered. Packaging confirms choice of product which is very reassuring. Great Value.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    nice ledlamp

    2019-01-28 12:38:26

    white bright light

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    منتج موفر

    2018-02-12 22:41:50

    منتج موفر للكهرباء

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Lamps are finihed after a couple of weeks.

    2017-11-21 12:08:58

    What a bad product I sell 10 of these item now 4 are finished when I will send a message it isn't possible without picture when i make photo it is too big too send.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Lampadas Led

    2017-11-09 09:38:07

    As lampadas chegaram rapidamente e em boas condições, exceptuando uma pequene situação resolvida (ou quase). E é isso, acho que valem pelo preço. E são bastante agradaveis à vista. Thanks Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Product is as described.

    2017-09-11 09:45:51

    Good product, Good seller, Product is as described. Recommend. I only regret not having this item with E14 socket.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Super nice lights

    2017-09-02 16:11:08

    I have purchased several of these lights. Excellent in any area that i need them to replace older bulbs. gives off great daylight light and very good price.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    very good bulbs

    2017-08-12 12:30:30

    perfect bulbs for any big room, very powerful and cheap on price fast shipping thanks banggood as always.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 26  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>