Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2019

    I really like the flame effect however there is one thing about the colorful flash mode is the length of time it does this mode for before switching back to the standard mode is variable and unpredictable, so far I've recorded anywhere from 1 second to 3 minutes and each time it's a different value.... I think the fade mode is not really useful and wished it cycled slowly through the colors instead. Overall I like this product but there is room for improvement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Works okayish... Bought this as a toilet night light for my kids. Was going for a gentle-dream sort of vibe but in reality, it creates more of a techo-nightmare sort of atmosphere... And the breathing mode cycles the light off at the end of a breath so unsuitable for kids afraid of the dark.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Przybycie w dobrym stanie, kolory są stałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Moje dzieci to uwielbiają. 3 tryby oświetlenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Czas dostawy był normalny dla dostawy z Chin, wynosił około dwóch tygodni. Produkt dotarł dobrze zapakowany i był w porządku. Ustawienia trzech trybów działają poprzez włączanie i wyłączanie żarówki. Szczerze mówiąc, lubię tylko światło bez efektów, wszystko inne jest dla mnie zbyt szalone, ale to może wynikać z wieku. Lampa jest w użyciu ze mną do oglądania telewizji i robi ładne pośrednie światło. Zdecydowanie mogę polecić produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    E27 - 7W Flame Effect 2835SMD 3 Modes LED Rainbow Light Bulb AC85-265V E27 - 7W Flame Effect 2835SMD 3 Modes LED Rainbow Light Bulb AC85-265V E27 - 7W Flame Effect 2835SMD 3 Modes LED Rainbow Light Bulb AC85-265V E27 - 7W Flame Effect 2835SMD 3 Modes LED Rainbow Light Bulb AC85-265V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    nerve wracking light nerve wracking light nerve wracking lightnerve wracking light nerve wracking light nerve wracking light

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    Ottimo prodotto ad un ottimo prezzo. Ad ogni accensione cambia modalità figurativa. Bella lampada e diventende x le feste in casa. Consiglio..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    Good.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2019

    Die Birnen haben eine Sehr tolle Farbe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$12.21
    • US$11.54
    • US$11.88
    • US$9.23
    • US$19.62
    • US$10.73
    • US$6.92
    • US$6.29
    • US$14.99
    • US$13.85
    • US$9.07
    • US$9.19