Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Dostawa szybko. Jakość - z mojego punktu widzenia, gorsza niż pokazana na zdjęciach produktowych. Bardzo ważna rzecz, kiedy po raz pierwszy włączasz włącznik światła, lampa nie świeci. Jest mała sztuczka - trzeba szybko włączyć i wyłączyć i włączyć ponownie, i wszystko będzie OK.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przybyli dość szybko. W bardzo dobrym opakowaniu... Wygląda na to, że nic mu nie jest. I jest bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przybyło szybko. Powinni zmienić zdjęcie. Kiedy się zapala, nie wygląda to na efekt ognia, który pokazuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Niedawno kupiłem ten przedmiot. Jak widzicie na moim filmie poniżej, to bardzo ładnie się ogniło w moim salonie. Umieściłem go w kominku i dał doskonały efekt ognia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Każdy z 4 trybów spalania jest aktywowany poprzez stopniowe otwieranie i zamykanie przełącznika 220v na lampie. Nie idealny, ale całkiem realistyczny rezultat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Ta lampa wytwarza bardzo realistyczny płomień. Dlatego nigdy nie powinien być używany do psoty. To dlatego, że silnik strażacki może zostać wysłany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Całkiem dobra żarówka. Na zdjęciach płomień wygląda lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Niezły efekt, 4 tryby. Wkładam do lukrowanego uchwytu na lampę ze szkła, moim zdaniem światło z samej żarówki staje się prawie odrobine do intensywnego, bez przechodzenia przez lukrowane szkło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Fantastyczny efekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Paczka dotarła uszkodzona, ale światła wciąż działają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 073
    • Ft2 113
    • Ft1 752
    • Ft2 818
    • Ft3 258
    • Ft4 580
    • Ft9 165
    • Ft5 639
    • Ft3 169
    • Ft9 156