Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(572)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(572)
    • 5 Star(484)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2017

    There is no visible LED light. It's infrared light. It's should mention clearly in the description. The rest is ok. it works perfectly

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2018

    funciona bem. boa imagem. bons recursos. Precisa ligar direto sem o interruptor original para evitar que desliguem a câmera por descuido. A luz liga pelo app ou no modo automático quando o ambiente fica escuro. Um led azul fica acesso permanente. Fácil de instalar. Para configurar o app basta seguir o manual. Alarmes configurados por zona de imagem avisam no app do smartphone quando há movimento no local e pode tocar alarme audível onde a câmera está instalada. Gravação na nuvem (pago)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Projekt trzech lamp / kamery jest bardzo ładny w teorii wszystko działa dobrze, ale... Tylko w teorii. Wyprodukowane światło nie jest zbyt mocne (w żadnej z trzech lamp kamer, które kupiłem) i bardziej przypomina lampkę nocną dla dzieci, którą umieścili na korytarzach wiele lat temu, aby nie opadać w nocy. Filmy są przyzwoitej jakości, ale jak tylko próbujesz nagrać dźwięk, pojawiają się problemy. Nie wiem, czy to problem ze sprzętem, czy z oprogramowaniem, ale za każdym razem, gdy klikasz na dźwięk, by posłuchać, co się tu dzieje, słychać hałas, który mówi piekło, to też trochę powiedzieć. Aplikacja zarządzania nie jest najlepsza i istnieją pogłoski, które czasami pojawiają się i inne... Nie są już widziani. (zainstalowany na podkładce Asus i na moim telefonie, Telefonmax Mars) I często zdarza się, że zamyka się i zamyka się (wypadek). Vi, zamykając kilka zdjęć chciałbym umieścić również film ze złym dźwiękiem, o którym ci mówiłem, ale to nie jest dozwolone, myślę o ich zwrocie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ppjoshi
    IN
    08/03/2018

    It consumes more internet data and wants high speed internet over all its good performance not HD clarity but still its good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Wszystko wydaje się w porządku, ale musimy sprawdzić, czy wszystko jest sprawne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    very good!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    beautiful look

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2018

    Veramente soddisfatto del prodotto; si installa in 2 minuti ed ha anche la funzione allarm-zone, comunicazione ed una vera lampada a 4 led funzionante!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    works great connected to my router

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • kaitos
    PE
    24/10/2017

    buena presentacion y muy util graba video en 360 y audio tambien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$31.43
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$32.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$33.99
    • US$31.04
    • US$32.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$35.90
    • US$219.99
    • US$29.99
    • US$18.47