Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 13:35:02

    Awesome

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-01 04:09:06

    Very good and very bright LED light bulbs(G9), recommended. Perhaps the pure white bulb shine too blue.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-26 15:48:14

    ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-18 18:16:02

    Very good! The attached picture shows the difference. No difference! There is only a difference in energy consumption. The LED has won. LED: 5W_380-420lumen halogen: 30W_400-450lumen life? - I do not know yet.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    E14 led bulb.

    2018-11-07 06:44:47

    Good quality item and it is very bright.Nice purchase.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Utilisé dans mon congélateur en blanc froid

    2017-12-12 03:47:44

    Arrivé dans les délais. Très bon matériel pour le prix affiché. Excellente luminosité. Je recommande le vendeur.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    fast shipping

    2018-06-27 15:20:55

    best price value prodect cost my ¼ if I bay it in my contry thenkś

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Lamps are worling as expected

    2017-11-28 11:54:10

    Good product

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-07 15:08:19

    Seems to be problems with power supplies. Please think carefully at what power you are going to supply j

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-04 10:33:04

    Lamp is what is described. I thought those will be more bright..even like this, brightness is ok.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>