Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Budowa samolotu pozostawia coś do życzenia, trzeba będzie włożyć do niego rękę, to znaczy, trzeba będzie grawerować styropian skrzydeł, by zbiec się z kijem, który się do nich przyłącza. Wtedy będziesz musiał wzmocnić atak wózka sklepowego. Ten samolot lata, który jest cudowny, bardzo łatwy w lataniu, świetny na start. To był mój pierwszy samolot, zacząłem z nim i mimo, że z czasem go zniszczyłem i wziąłem kolejny, wciąż latam tam z własnej woli, to ja prowadzę psy robiąc wiele szyn naziemnych. Zalecane za 50 euro. Vi Będziesz miał dużo zabawy przy lądowaniu, nawet idealnie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dobra, cena jest bardzo dobra za wszystko, co przyniesiesz... Prawie gotowe, dzięki Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Ottimo modello, vola che praticamente da solo, Ho preso il modello Kit senza elettronica perchè già ce l'avevo, sono serviti dei tiranti per gli alettoni perchè quelli della scatola sono troppo corti anche per le viti ho dovuto attingere dalla cassettina magica in laboratorio (ma nn credo esista un kit veramente completo) L'ho super-personalizzato con una presa d'aria frontale e ho verniciato i finestrini perchè tendenvano a staccarsi gli adesivi. La fusioliera è robusta,un materiale che somiglia al PET dei fustini del detersivo (sempre meglio del polistirolo) l'ala invece e in polistirolo bello compatto, L'ho consigliato ad un amico che lo ha preso '' al volo '' :D :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Great trainer with 103cm wingspan, 4x9g servo, 30A esc for 3S 1500-2200 mAh battery. Good for begginers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładny model, PNP, dostarczony w 5 dni 👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Bardzo niedrogie skrzydła powinny być pokryte folią irrobustirle. Wykonane są z tej samej pianki co opakowanie. Jest wart tego, co kosztuje. Nie wydawać więcej niż 30 euro wysłane. W powietrzu jest jeszcze spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    my first rc plane. It is great. Simply to assamble. reccomended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Przesyłka dotarła do mnie po 5 dniach ! Dobrze zapakowane. Jestem zadowolony. Dziękuję sprzedawcy !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Łatwy do budowy i latania super!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Skrzydła są zrobione z EPP. Kadłub jest wykonany z tworzywa sztucznego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 594
    • Ft42 087
    • Ft25 363
    • Ft23 058
    • Ft38 110
    • Ft29 162
    • Ft31 256
    • Ft26 511
    • Ft14 821
    • Ft24 100
    • Ft28 198
    • Ft25 251
    • Ft14 179
    • Ft15 062
    • Ft4 658
    • Ft25 007
    • Ft25 881
    • Ft24 703