Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(458)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(458)
    • 5 Star(431)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Jestem całkiem zadowolony z produktu bardzo dobra bardzo szybka wydajność transferu danych do komputera i działa perfekcyjnie jest gruby kabel i dobrej jakości, że przyjaźń Sata SSD 2.5 i 3.5 przez USB zasilacz 12V i musi być podłączony w 3.5 HD ze źródłem. 2.5 nie potrzebuje źródła 12V. Zawsze polecam kupno w Banggood i jestem bardzo zadowolony z wielkiego zakupu zrobiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Nie skontaktowałem się ze sprzedającym, paczka została wysłana, bardzo szybko jak błyskawica, sprzedawca wskazał zły adres i paczka poszła zamiast Krasnodar do Altai Krai na 8 tysięcy km. Chińska granica, musiał napisać do służb wsparcia. Ale oni włączyli się w głupca..mój-nie rozumiesz,)) i siłę tej służby. Chyba gdybym musiał otworzyć kłótnię. Taki sam byłby rezultat. Nie wydaje mi się, żeby pieniądze wróciły. Dzwoniła na infolinię poczty rosyjskiej. Rozłożyli też ręce. Jakbyśmy nie mogli pomóc. Na przykład idź na pocztę. Napisz oświadczenie. Dołącz do niego potwierdzenie zakupu. Że to jest twoja paczka i kod pocztowy. I będziesz musiał zapłacić ekstra za dostawę. A ja zrobiłam źle. Napisał e-mail na pocztę w jego regionie, prosząc o przekierowanie paczki na prawdziwy adres. Co wskazywało w liście. I dał też twój numer telefonu. Numer toru i ekrany płatności paczek z adresem domowym i nazwiskiem. Wszystkie wczesne paczki otrzymał stosunkowo szybko.03.11.2020 Wysłane i biorąc pod uwagę, że „przeszedł" na dokładnie 40 punktów miast. 30.11.2020 r. otrzymany na poczcie bez dodatkowej płatności. Może się przydać. Bo zakupy na tej stronie to wielka loteria. Jak w grze na rumiano!)) Dzięki pracy adaptera. Nie mogę powiedzieć nic konkretnego. Brak adaptera na 12V. I tak podłączony do komputera. Wskaźniki świecą. Wsad do dodatkowego zasilania 5,5x2,5, kabel USB-33cm, jak dostanę adapter i uruchomię. Napiszę ekstra. Jak jest w pracy! Przy okazji, adapter jest dostarczany w zwykłej kopercie klejowej, wewnątrz tylko adaptera w tej samej torbie. Bez żadnej ochrony, absolutnie, nie, jestem zdumiony. W jaki sposób został cały i nietknięty?) Ps: * Przy zamawianiu i po wysłaniu paczki, sprawdź, na jaki adres została wysłana paczka!!* Dziękujemy sprzedającemu. Dziękuję za szybkie przesłanie, a nie za podziękowania. Nie wiem, dokąd ją wysyła. A skąd wziął ten adres.Altai Krai, krewni lub sąsiedzi mieszkają tam z zarobków?))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Działa całkiem nieźle, ale spodziewałem się jakiegoś „zasilacza" dla drugiej dziury, ale chyba nie przeczytałem opisu. W każdym razie, wspaniały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Do tej pory kupiłem trzy sztuki, przychodzą przyjaciele i bratankowie, to naprawdę dobre USB do SATA i zabierają go, mówią, że kup sobie kolejny. Polecam. To moja historia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego produktu. Wszystkie moje poprzednie obudowa, które kupiłem (Sata --> USB) w drogiej cenie, wszystkie są martwe po roku lub dwóch. Mam nadzieję, że to zadziała przez następne lata. Zobaczymy. Cieszę się, bo znalazłem tanią obudowę i chciałem... Może w przyszłości kupię kolejny. Cztery gwiazdki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Bardzo szybka dostawa na Cypr, trwało to dwa tygodnie. Testowany z 2,5' dyskiem SSD, działa dobrze. Bardzo dobrej jakości, gruby kabel USb 3.0. Bardzo przydatne narzędzie do podłączania dysków Sata twardych/SSD 2,5' i 3,5' przez USB do transferu danych, kopii zapasowej itd. Muszę go przetestować z 3,5' twardych dysków, zasilacz 12VDC musi być podłączony. Dobry zakup, jestem bardzo zadowolony. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Produkty dotarły szybko, działa bezbłędnie, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo krótki kabel, ale również bardzo zdolny. Działa z małymi dyskami bez zasilania zewnętrznego, ale jeśli masz własny zasilacz działa również z większymi napędami. To dobry i uniwersalny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Działa naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    nagyon jó termék!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 861
    • Ft10 161
    • Ft3 473
    • Ft3 677
    • Ft8 498
    • Ft2 305
    • Ft4 346
    • Ft4 681
    • Ft3 342
    • Ft4 681
    • Ft5 015
    • Ft14 350
    • Ft11 784
    • Ft2 315
    • Ft2 700
    • Ft3 861
    • Ft8 026
    • Ft3 008