Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2020

    Wentylator zaczyna działać niemal natychmiast, a stawka ładowania wynosi średnio 5.5a. Brak automatycznego wykrywania dla typu baterii. Dla niektórych to może być plus.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Rozkaz został przyjęty. I sprawdziłem, że nie ma ochrony takich towarów jak meble, aby chronić przed tarciem, Ale wszystko gra. Tego właśnie chcesz, nie wahaj się go mieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Już naprawiono napięcie baterii Wieku jazdy na kosiarce wzrosło z 5V do 12,6V Teraz naprawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    To bardzo dobre, w „trybie testowym" musisz odczekać 10 /12 minut zanim przejdzie do Charch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wszystko w porządku. Tylko ostatni trop nie działa dobrze. Widzę oświetlenie na dwóch cyklach. Może to twoja wina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Bardzo dobry, działa jak opisano w reklamie, automatycznie zidentyfikował typ baterii i wymagany tryb pracy. Przesyłka była szybka jak dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Przybył bezpiecznie zapakowana ładowarka pracuje doskonałe oba elementy przybyłe bez uszkodzeń fizycznych i bardzo szczęśliwy otrzymałem te elementy jest to dobra firma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Testowany akumulator 44AH. Pierwszy tryb naprawy włączony. Po 15h zakończeniu wiadomości. Urządzenie działa dobrze. Dużą zaletą jest wyświetlacz cyfrowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Używałem go tylko raz na baterii LiPo 100h. Wstawił go w trybie naprawy i naładował perfekcyjnie przez 2 dni, wydaje się być dobrą ładowarką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    I was so happy with my own charger that I bought a second one for a friend who owns a motorbike and a car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,856
    • Ft11,506
    • Ft10,597
    • Ft20,894
    • Ft9,083
    • Ft7,871
    • Ft10,294
    • Ft15,140
    • Ft3,934
    • Ft10,294
    • Ft9,688
    • Ft9,083
    • Ft7,568
    • Ft27,254
    • Ft6,963
    • Ft7,266
    • Ft4,237
    • Ft7,568