Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Rozkaz został przyjęty. I sprawdziłem, że nie ma ochrony takich towarów jak meble, aby chronić przed tarciem, Ale wszystko gra. Tego właśnie chcesz, nie wahaj się go mieć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Już naprawiono napięcie baterii Wieku jazdy na kosiarce wzrosło z 5V do 12,6V Teraz naprawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wszystko w porządku. Tylko ostatni trop nie działa dobrze. Widzę oświetlenie na dwóch cyklach. Może to twoja wina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Wentylator zaczyna działać niemal natychmiast, a stawka ładowania wynosi średnio 5.5a. Brak automatycznego wykrywania dla typu baterii. Dla niektórych to może być plus.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    To bardzo dobre, w „trybie testowym" musisz odczekać 10 /12 minut zanim przejdzie do Charch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Używałem go tylko raz na baterii LiPo 100h. Wstawił go w trybie naprawy i naładował perfekcyjnie przez 2 dni, wydaje się być dobrą ładowarką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    I was so happy with my own charger that I bought a second one for a friend who owns a motorbike and a car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Spróbuję jak najszybciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Najlepszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 227
    • Ft11 517
    • Ft16 437
    • Ft7 311
    • Ft28 027
    • Ft16 437
    • Ft5 755
    • Ft15 955
    • Ft14 589
    • Ft7 311
    • Ft10 363
    • Ft4 987
    • Ft10 749
    • Ft11 300
    • Ft9 422
    • Ft8 375
    • Ft9 595
    • Ft9 595