Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2022

    Jest to jeden z moich najlepszych samolotów w lotach, bardzo gładki. Pudełko nieuszkodzone i wszystko było wewnątrz nawet koła, kocham to.O około 10 minut lotu z 2200mah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Moin, kupiłem już 2 x Seawind od innego producenta. Tych dwóch po prostu odpadło po około 10 lotach, bez żadnych aerobtyków. Jeztz zamówiłem Seawind z firmy Dynam, a po 20 lotach wciąż spadał z nieba. Co zrobić verkehrtjQuery111309146545621546012_163646292644?;-) Próbowałem też na wodzie, działa tatellos. Sprawdziłem też, czy kadłub jest gęsty, jest gęsty. Tylko bateria z 11,1V 2200mAh pasuje do dostarczonej baterii. Środek ciężkości (obciążenie głowicy) nie jest wtedy prawidłowy. W moich obliczeniach środek ciężkości znajduje się na 55mm od nosa. Położyłem baterię przed lengservo, która stymuluje środek ciężkości. I leci nienagannie, nawet z połową gazu zawsze pięknie wylatuje. Mówiąc prościej, top model, jeśli masz jakieś doświadczenie w skupianiu. O tak, CWD będzie również odpowiednie dla mojego modelu. ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Niektóre szczegóły są bardzo słabe, jak malowanie szkła kokpitu i cięcie części z tworzyw sztucznych. Poza tym, wszystko wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Ładny model, ale błędnie odczytałem opis podczas zamówienia.Bo nie można połączyć 2 tryby lotu (samolot lub trójkołowiec) i raz w trójkołowym, trzeba wiercić poszycie, które nie będzie już wodoszczelne. A przede wszystkim podwozie nie jest chowane uszkodzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    ok. Danke

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Świetna cena wysyłana szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Kupiłam to i odrobiłam pracę domową na temat jak najlepiej wodoodporna ESG itp. Jest to tylko moja opinia i doświadczenie i w żadnym wypadku nie można osiągnąć 100% wodoszczelności. Dla wszystkich serwos, smaruję je tłuszczem silikonowym. Dla RSG, znajdźcie miejsce na dole kokpitu, więc jeśli wasz samolot się przewróci, to będzie ostatnia rzecz, która zostanie zmoczona. Poza tym, użyłem niekorozyjnego silikonowego uszczelniacza ze sklepu z narzędziami, żeby zapieczętować każdy koniec RSG, który nie był pokryty gumowym kurnikiem. Mój odbiornik był zamknięty w balonie, a potem owinięty folią bąbelkową. Kiedy skrzydła były przymocowane, użyłem taśmy chirurgicznej Blenderm, żeby odciąć szczeliny między skrzydłem a miejscem, gdzie jest zamontowane. Użyłem też tej samej taśmy, by odciąć odkryte części kadłuba, które mogłyby wchłonąć wodę podczas opodatkowania. Na koniec, spryskałem CorrosionX w silniku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Towar przyszedł szybko. Miesiąc, nawet po rozpoczęciu kwarantanny. I nawet bez uszkodzeń, nawet jeśli pudełko jest ogromne i lekkie. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Nie otrzymałem śmigła przy tym zakupie, jeden powinien być wliczony, jak to się naprawia? Jak ktoś zostanie wysłany do mnie?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$135.90
    • US$81.99
    • US$11.55
    • US$25.99
    • US$11.54
    • US$228.84
    • US$81.99
    • US$212.17
    • US$17.31
    • US$110.99
    • US$75.99
    • US$109.00
    • US$99.99
    • US$67.49
    • US$64.99
    • US$79.99
    • US$33.50