Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Niedrogi stabilizator lotu. Instrukcje w opakowaniu są po chińsku. W instrukcji sieci w języku angielskim. Łatwe instrukcje wciskania przycisku i 2 diody LED w różnych kolorach do programowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2017

    Excelente controlador de vuelo, excelente calidad, tamaño mini, ligero, fácil de configurar, 6 ejes, este lo compre para un avión extra 300 que tengo pero se me dificulta mucho volarlo es muy rápido y nervioso, ademas de ayudar a controlar el vuelo tiene un estabilizador que mejora por mucho comparado con otros, cuenta con diferentes modos de vuelo como modo arco y súper estable con este no puedes fallar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Ya lo había probado en otro avión y funciona muy bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonały kontroler lotu, gwarantuje stabilny i niezawodny lot, chociaż polecam Detrum Z3 z GPS, który pozwala na powrót do miejsca pochodzenia w przypadku utraty wzroku lub poczucia zagrożenia w locie; Samolot powróci tam, skąd odleciał i będzie fruwał krążąc nad tym punktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewałem w bardzo dobrym stanie i bez płacenia podatków importowych. Tak trzymać i dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Szkoda, że dwa szybowce, które zamówiłem, zostały anulowane z powodu braku zapasów, więc musiałem wypróbować to w moim Carbon Cub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Nigdy nie dotarł do celu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Świetny kontroler, futerał jest wykonany z mocnego tworzywa i dokumentacja jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    nice item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,033
    • Ft13,572
    • Ft7,463
    • Ft2,712
    • Ft8,142
    • Ft14,806
    • Ft2,712
    • Ft3,391
    • Ft2,774
    • Ft7,463
    • Ft2,373
    • Ft4,409
    • Ft4,748
    • Ft3,391
    • Ft4,748
    • Ft4,409
    • Ft22,056
    • Ft25,046