Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3)
    • 5 Star(3)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-30 07:58:00

    The sender did not send what I ordered: the attached picture shows that this is part number 1309919, not 1063479!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Two DOF Robot PTZ FPV Dedicated Nylon PTZ Kit With Two 9G Precision 160 Degree Servo

    2018-01-16 15:56:19

    Pratico e poco costoso, facilmente adattabile ad ogni tipo di cam. La possibilità di montare la parte supporto cam in due diversi modi lo rende versatile. Leggero nell'insieme e facilmente modificabile. Debole il supporto in dotazione, se non irrobustito, durante il volo provova antipatiche oscillazioni.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ganz ok

    2018-02-04 07:47:29

    der Zusammenbau klappt relativ leicht und geht schnell. Leider fehlte ein Servo und der der dabei ist läuft nicht sauber..zum Glück habe ich immer Servos auf Lager.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-03 11:47:25

    works just fine, the top mount is sh*t, had to dremel it so it would fit a mobius and an fpv cam

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-29 15:48:19

    super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-06 11:24:30

    Top! Merci Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good value for money. Pan servo can shake.

    2018-02-08 06:59:26

    It is a nice product for what you get. Tilt (up/down) is ok Pan (left/right) can shake a little when in centre position. Due to some clearence of the servo. I have solved this with some foam between the baseplate and the servo to mute vibrations. Other solution is to buy a more precise servo but first solution works fine

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    second time lucky

    2016-10-07 04:28:35

    I reviewed this when I got the first one and had a problem with the servo and Banggood were great and sent me a new one. Thanks Banggood.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-08 03:37:52

    good product but not easy to build the first time

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ok

    2018-12-31 08:42:00

    ok

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>