Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Moja paczka dotarła dziś cała. Mogli dodać trochę dodatkowego opisu, ale będzie dobrze. Zastanawiam się, jak działa odbiornik. Szybka dostawa jak zwykle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Świetny produkt i bierze wszystkie zgadywanki z lampek okablowania!!!Zdecydowanie polecane z doskonałą ceną i dość szybką wysyłką!!!Dziękuję!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Przedmiot taki jak opisano, nie przetestowany, ale jakość jest obecna 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Przybycie w dobrym stanie, brakuje instrukcji obsługi. Mam nadzieję, że rozgryzę okablowanie świateł Chcę to zainstalować na moim Creeperze Wranglera Venom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Sapokoy
    PH
    28/07/2021

    X6 Receiver z żyro jest naprawdę dobrym odbiornikiem budżetowym, z dodatkiem modułu świateł, stał się jeszcze lepszy. Z uprząż światła w Dumborc jest czysty i prosty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Świetna cena i bierze domysły w oświetleniu!!! Czekam na moją drugą!!!Mam nadzieję, że wkrótce!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dobra jakość za pieniądze chciałem tylko zobaczyć, jak dobry jest led light funkcja i żyro są l uaktualnię na wynik z tego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    look good 🐱🐱

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Przybycie na czas nie będzie żadnych uszkodzeń wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Nie ma świateł, ale jest świetny w samochodach. Świetny zasięg. Łatwy 400 mtrów z dekoracją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 144
    • Ft5 669
    • Ft980
    • Ft65 246
    • Ft31 800
    • Ft4 918
    • Ft4 259
    • Ft34 095
    • Ft4 587
    • Ft3 403