Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Jestem pod wrażeniem Nadajnik jest bardzo wygodny, miękkie wykończenie jest na miejscu. Wygląda krzykliwie i oczywiście bardzo fajnie. Funkcja żyroskopu nie jest niesamowita, to zmieniło mój bardzo szczęśliwy samochód TT02 drift w torowego potwora. Słyszałem, że są to najlepsi kontrolerzy pieniędzy, i muszę się zgodzić. Dodam również, że instrukcje są całkowicie niezrozumiałe, ale nie martw się! Dojdziesz do tego! Chyba, że jesteś daltonistą, w takim przypadku będziesz potrzebował pomocy... A złoty kolor na kierownicy i przełącznikach, jest w rzeczywistości rodzajem verdigris zielony kolor złota. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Użyłem go do projektu samochodu-zabawki. Używam go z 20a taniej Esc. Funkcja żyroskopu jest udana, ale podoba mi się bardziej, gdy żyroskop jest wyłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Świetny kontroler i cieszę się, że mam x6a z czerwoną i miękkiej powierzchni dotykowej, tylko trzeba zdecydować, co go umieścić w 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Paczka nie ma żadnych problemów. Benched testowany i wszystko działa dobrze. Kolejny świetny zakup, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Zdecydowanie jeden z najlepszych odbiorników budżetowych, to naprawdę miłe, ale co ważniejsze, działa fantastycznie dobrze. Gorąco polecam. Moja recenzja będzie wkrótce na moim kanale YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Very good product!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dobry produkt, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Good product . Everything is ok. But very very long time shipping CN to EU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Tak miły jak to, co mówią. Lepsze uczucie niż standardowy nadajnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    To zajmuje trochę więcej czasu niż tylko... Ale dobra obsługa. Produkt jest fantastyczny, jest lepszy niż poprzednie DumboRC.Czucie w rękach jest wspaniałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$8.59
    • US$13.99
    • US$20.69
    • US$35.99
    • US$16.16
    • US$35.99
    • US$7.09
    • US$17.99
    • US$134.99
    • US$18.99
    • US$107.33
    • US$19.59
    • US$68.99
    • US$199.99
    • US$429.99
    • US$110.99