Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Jestem pod wrażeniem Nadajnik jest bardzo wygodny, miękkie wykończenie jest na miejscu. Wygląda krzykliwie i oczywiście bardzo fajnie. Funkcja żyroskopu nie jest niesamowita, to zmieniło mój bardzo szczęśliwy samochód TT02 drift w torowego potwora. Słyszałem, że są to najlepsi kontrolerzy pieniędzy, i muszę się zgodzić. Dodam również, że instrukcje są całkowicie niezrozumiałe, ale nie martw się! Dojdziesz do tego! Chyba, że jesteś daltonistą, w takim przypadku będziesz potrzebował pomocy... A złoty kolor na kierownicy i przełącznikach, jest w rzeczywistości rodzajem verdigris zielony kolor złota. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    To jest 6-7 X6, który kupiłem, ale pierwszy raz mogłem kupić czarno-czerwone. Ma miękkie zakończenie, które moim zdaniem jest najlepsze. Kiedy kupię kolejny, na pewno kupię kolejny z nich (gdy są w magazynie, że jest).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Fantastyczny pilot.. Trochę kłopotliwe dla ustawień 3 i 4 kanału, ale bardzo uniwersalne na różnych modelach również pełzacz w odpowiednim punkcie set

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Świetny kontroler i cieszę się, że mam x6a z czerwoną i miękkiej powierzchni dotykowej, tylko trzeba zdecydować, co go umieścić w 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Paczka nie ma żadnych problemów. Benched testowany i wszystko działa dobrze. Kolejny świetny zakup, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Very good product!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dobry produkt, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Zdecydowanie jeden z najlepszych odbiorników budżetowych, to naprawdę miłe, ale co ważniejsze, działa fantastycznie dobrze. Gorąco polecam. Moja recenzja będzie wkrótce na moim kanale YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Good product . Everything is ok. But very very long time shipping CN to EU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Tak miły jak to, co mówią. Lepsze uczucie niż standardowy nadajnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$20.69
    • US$40.24
    • US$16.16
    • US$39.09
    • US$34.99
    • US$40.24
    • US$162.99
    • US$21.59
    • US$113.49
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$209.99
    • US$28.99
    • US$89.99