Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(306)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(306)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Perfekcyjny pilot zdalnego sterowania. Długi zasięg, dobra jakość wykonania i w bezkonkurencyjnej cenie. Mamy teraz dwa elementy do różnych modeli. Przemebluję też inne pojazdy. Wysyłka do Niemiec została wykonana w ciągu 4 dni. To na pewno nie było ostatnie zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    It pairs easy and it works very good so far. The package was very poor. The original box was only in a plastic bag, it came damaged. I Will apreciate in the future a better package.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    No damages, came as if was bought from a store. Quite impressed and only took a weekend to arrive. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Świetnie. Bardzo satysfakcjonujące przez długi czas

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Dziękuję Bangood. Od tahiti (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    bot dla bosss łódź jest w naprawdę dobrej formie wewnątrz i na zewnątrz ja bot jeden, jak również ma wielki zasięg i miałem jeszcze problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Rewelacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    nice transmitter and receiver combo. this model comes without the gyro option.be carefull when you order. good range, short action for steering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Dobry produkt, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    /Uwielbiam te nadajniki! Niezawodny z dużym zakresem. Szybka wysyłka do USA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$471.49
    • US$48.50
    • US$16.09
    • US$18.39
    • US$41.39
    • US$62.99
    • US$149.99
    • US$11.49
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$21.84
    • US$92.99
    • US$229.99
    • US$113.99
    • US$275.99
    • US$195.99
    • US$73.14
    • US$23.99