Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2380)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(2380)
    • 5 Star(2316)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    To moje pierwsze doświadczenie z używaniem/instalowaniem własnego nadajnika i odbiornika Myślałem, że ta jednostka jest bardzo miła. Jestem pewien, że droższe urządzenia są ładniejsze i prawdopodobnie nawet lepiej działają, ale to nie jest złe. Jakość budowy jest dużo wyższa niż się spodziewałem. Przygotowania były dość proste i łatwe, nawet jak na pierwszy raz. Mam to z rekomendacji Kevina Talbota, jakie są jego filmy on je uwielbia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    DumboRc ma najlepszy RX/TX dla pieniędzy, nie może pójść źle. 2.4ghz Superreakcyjny system radiowy. Funkcje; czas reakcji 3ms, 400-500m, 6 kanałowy nadajnik z odbiornikiem X6FG 6 z żyroskopem, kanał 1 jest twoim hamulcem przepustowym i wstecznym, Kanał 3 to przycisk na wciśnięciu przycisku, znajdujący się na ręce, kanał 4 to przełącznik trójdrożny umieszczony za kołem kierownicy, kanał 5 i 6 oba są sterownikami umieszczonymi na górze tx, Obsługuje mieszaną kontrolę kanału 1 i 2, również ma odwrotne sterowanie i przepustnice, czuje się świetnie w dłoni, nie czuje się dobrze, wygląda świetnie i jest w wielu kolorach, działa w samochodach, ciężarówkach i zbiornikach, Oprawa i skonfigurowanie rx/tx było proste, można polecić DumboRc wszystkim, ale szczególnie wam wszystkim Speed Run Guys i Dziewczyny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Szybka dostawa, ładne opakowanie, a co najważniejsze działa doskonale, wystarczy podłączyć odbiornik do samochodu / łodzi / innych rzeczy i iść. Zamontowałem go na moim T2M Puncher, który miał problem z nadajnikiem, podłączyłem nowy odbiornik do samochodu, potem włączył nowy nadajnik, a samochód sparował się automatycznie i po wszystkim. Niezłe wyróbki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy budżet 6 kanał pilot tam!, Tak łatwy w użyciu i skonfigurowaniu funkcji żyroskopu proces wiązania prawie wszystko, co masz do zrobienia jest tak łatwe i proste, idealne dla początkujących, którzy nie wiedzą wiele .. Mówi o zasięgu 4-500m Myślę, że poszedł trochę dalej niż to, że zmierzyliśmy go na 625m i nadal bardzo elastyczny! Za taką cenę nie może pójść źle! Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Ma bardzo dobry zasięg i niższą latencję niż mój starszy nadajnik. Ale jednym wielkim problemem, z którym mam do czynienia, są losowe ubytki sygnałów, które pojawiają się co 5-10 minut. Więc przez 1-2 sekundy samochód zachowuje ostatni sygnał, aż do odzyskania sygnału. Zdarza się nawet, gdy samochód jest tylko 4 metry od niego, więc nie jest to problem z zakresu. Potrzebuję pomocy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Doskonały system nadajników i odbiorników, za fantastyczną cenę. Wiele pozytywnych opinii w Internecie i nie zawiódł. Ustaw się z moim Arrma Tajfun 3s, świetny zasięg i odpowiedź bez opóźnień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dokładnie tak, jak opisałem. Dobra jakość, wiele funkcji za odpowiednią cenę. Kupiłem go głównie do funkcji żyroskopowej, aby płynniej działał mój samochód rc. Kompaktowy przewodnik użytkownika w języku angielskim. Jeszcze nie przetestowaliśmy, ale recenzje Kevina wydają się obiecujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Naprawdę dobre radio, zasięg jest świetny, a czas reakcji jest dobry. Jedna z tych rzeczy, która jest celem skoncentrowana na przyzwoitej jakości zbudowanej. Proszę nie oczekiwać, że jakość radia 150 dolarów jego cena, ale jest mniej więcej taka sama i warta każdego wydanego centa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Właśnie ją otrzymałem. Jeszcze go nie użyłem, ale jeśli Kevin Talbot to oceni, to musi być dobry lol. Jakość mądry jego na równi z większość gotowych do biegania. Zasięg powinien być bardzo dobry - plus wbudowany w żyroskopie! Zapłaciłem 15 funtów za żyroskop, więc nie da się go pokonać. Na żywo wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dobry produkt w cenie, opóźnienie jest naprawdę niskie, jedyna rzecz, która naprawdę nie podoba mi się to, że jest po prostu utwardzony tworzywo sztuczne jako główny materiał, nie bardzo wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$49.65
    • US$429.99
    • US$149.99
    • US$18.39
    • US$16.09
    • US$28.74
    • US$17.24
    • US$99.99
    • US$18.39
    • US$107.33
    • US$134.99
    • US$199.99
    • US$279.99
    • US$200.99
    • US$68.99
    • US$137.99
    • US$13.99