Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1633)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1633)
    • 5 Star(1599)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Ten nadajnik i połączenie odbiorników z Dumborc X6 były na pierwszej liście tanich nadajników Keva... I jest dobry powód. To coś ma niesamowitą prędkość, szczerze mówiąc, jest na równi z nadajnikami, które są 10 razy droższe. Nie wspominając, że ma zasięg, miałem go ponad 500 m i nadal działał. Dodajmy, że jest tani, szybko wysyłany do drzwi, i wydaje się być wysokiej jakości, i nie jest bardziej mądry, że jest to doskonały zakup. Szczerze mówiąc, jedyne dwa minusy tego nadajnika to to... 1. Niestety, nie ma pamięci modelowej. 2. Kierownica nie jest uchwytem pianki. Nie ma dużych problemów, ponieważ ustawienia są łatwe do ustawienia i że uchwyt pianki jest około 1 dolarów więc, że mówię, daję 10/10, byłoby, bez wątpienia, 100%, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Co mogę powiedzieć? To nadajnik X6. Mam go na tyle, ile ma. To mój drugi, ale jeden z nich może stać się prezentem dla kogoś, skoro można ustawić na nim wiele pojazdów. Nie możesz zapisać dla nich żadnych ustawień na tym nadajniku. 😔 Może ich następny będzie miał wszystkie „Dzwonki i gwizdki." Pudełko, w którym przyszło, jest inne 🤔 i chciałbym, żeby było z uchwytem na nim, jak w pierwszym, które kupiłem. To tylko małe „zwierzęce" z problemami. 😁 nie zwracaj na mnie uwagi. Weź to, bo po prostu LâVE zasięg, który ci da.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To już szósty, który kupiłem od Banggood i muszę przyznać, że produkt i usługa były najwyższej klasy. Sterownik przybył szybko, przedmiot był dość tani. Sam kontroler zawsze działa znakomicie. Szybkość reakcji, doskonały zasięg i to czuć się przyzwoity w ręce, jak również. Na pewno kupię więcej, gdy pojawi się taka potrzeba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    01/12/2020

    Niezawodna dostawa! System zdalnego sterowania to totalny młotek! Jestem naprawdę podekscytowany! Ergonomia jest również najwyższej klasy. Nacisnął przycisk na odbiorniku 3 razy i żyroskop jest aktywowany! Wszystko jest super proste i zrozumiałe! Mogę polecić ten system każdemu! Według badań internetowych zasięg powinien być gigantyczny, ale jeszcze tego nie przetestowałem. Stosowanie ----- - Niezawodna dostawa! System zdalnego sterowania to totalny młotek! Jestem naprawdę podekscytowany! Ergonomia też jest na najwyższym poziomie. Naciśnij przycisk na odbiorniku 3 razy i żyroskop jest aktywowany! Wszystko jest super proste i zrozumiałe! Mogę polecić ten system wszystkim! Według badań internetowych, zasięg powinien być gigantyczny, ale jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    To jest najlepszy nadajnik i odbiornik, który możesz dostać za pieniądze. System żyro, który pasuje do TRAXXAS TSM, ARRMA AVC ECT. Czuje się doskonale w dłoni i ma zasięg MASSIVE 500 metrów, a do tego,,,,, Ma szybką reakcję pioruna i bardzo pluszowy spust. Biorąc pod uwagę koszt nadajników TRAXXAS TSM lub ARRMA AVC i receivers,,,,,,,, jest to najlepszy zestaw wartości na rynku w 100%. To zrobiło wielką różnicę dla mojego ARRMA TYFON 3S. To jest EPIC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Wygląda bardzo ładnie na pierwszy rzut oka, a także jest dobrze zapakowany. Nie polecam go dla ludzi z dużymi rękami, uchwyt jest bardzo dobry. Jeszcze nie wypróbowany. Przesyłka jest szybka i dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Absolutnie fantastyczny nadajnik i odbiornik, zamieniłem to w moją windę Tamiya Tundry, by zastąpić starszą jednostkę FlySky. Zainstalowanie i wiązanie było tak proste jak włączenie nadajnika i odbiornika, nie jest wymagany kabel. Odwrócenie kanału sterującego było równie proste jak przekręcenie przełącznika. Przekształcę wszystkie moje RC na oddzielne słuchawki, żebyśmy mogli razem biegać. 100% polecam to każdemu. Początkowo zamówiłem dwa i obie dotarły w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    produkt fajnie wykonany, dostawa z Chin w nieco ponad twierdzy super, co do działania czekam na drugą paczkę ale zapowiada się obiecująco, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Szybki transport do Portugalii z magazynu ES zajął braciom tydzień. Nie radzę zamawiać magazynów CZ, zamówienia nie pojawiają się lub przychodzą za późno, zajmuje mniej czasu z Chin do Portugalii niż magazynują CZ. Nie testowałem jeszcze DUMBORC, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Przesyłka była bardzo szybka. Żaden problem, to mój drugi nadajnik Dumbo RC. Doskonały produkt!! Na pewno kupiłbym od Banggood ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 050
    • Ft9 441
    • Ft4 566
    • Ft6 699
    • Ft13 736
    • Ft54 529
    • Ft13 858
    • Ft18 427
    • Ft2 769
    • Ft11 086
    • Ft2 434
    • Ft4 353
    • Ft2 343
    • Ft10 659
    • Ft2 830
    • Ft4 018
    • Ft4 262
    • Ft5 176