Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2021

    Złóż jednostkę i wszystko wygląda na to, że pas jest krótki, może jeden lub dwa zęby, tak jak kiedy podbiegam na sam szczyt, napięcie na prętach jest zbyt duże dla silnika i omija kroki. Ale jeśli tylko do 190 mm wysokości to działa świetnie, może z czasem pas się rozluźni. Brakuje też t-butów do napinacza środkowego pasa. (który nie jest naprawdę potrzebny jako pas prawdopodobnie zbyt ciasno, a nie jest wystarczająco luźny, aby potrzebować napinacza). Śruby ołowiane są ładne i proste, a wspornik pasujący do RHS gantry X pasuje świetnie. Musiałem zaprojektować i wydrukować 3D, żeby zmieścić się pod uchwytem RHS, aby zatrzymać śrubę ołowianą RH. Dodałem jej zdjęcie (nadrukowane na biało z nakrętką M3 i śrubą.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Pręty gwintowane były proste, mimo że opakowanie nie było najlepsze. Kawałki nie były wypchane. Brak jest papierowych instrukcji obsługi. W internecie są filmy, jak go zamontować, mimo że drukowane instrukcje byłyby przydatne. Drukarka z tą modyfikacją nie ma już problemu z synchronizacją z osią podwójną Z. Polecam zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Bez skazy. Części pasują bardzo dobrze na moim końcu 3. Pas rozrządu jest trochę krótki. Nie potrzebujesz napinacza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Świetny produkt, mój jest w porządku, ale kije są bez pudełka. Na szczęście nie zgięli się przy wysyłce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Przybywa dość szybko i działa doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobrze, dziękuję 🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Jeden z najlepszych ulepszeń, jakie zrobiłem do mojego ender 3. Znacznie poprawił wygląd powierzchni i zapewniał wsparcie na prawym końcu osi x. Proponuję wymienić silnik osi Z na 42-40 (tak samo jak wytłaczarka), który ma trochę większą moc. Zdjąłem gwiazdę z rankingu, ponieważ oryginalny zespół 616mm był zdeformowany i mierzył 635mm, co okazało się zbyt duże, by je użyć. Możliwe, że był to zwrócony przedmiot, a pierwotny kupiec próbował go rozciągnąć, nie wiedząc, jak go umieścić. Musiałem go zastąpić nowym opaską 610mm, który był doskonały, a w rzeczywistości nadal musiał go trochę dokręcić. Należy zauważyć, że pasek jest umieszczony z prowadnicą osi Z już zamontowaną, ale luźno (bez dokręcania śrub), tak, że możemy przesunąć go trochę w jedną stronę, aby pas mógł wejść do wózka. Po nałożeniu prowadnica przesuwa się do pozycji końcowej naprężenia i jest dokręcana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Nie recenzja produktu, ale Banggood!! Wybrałem, aby mój przedmiot został wysłany z magazynu UE do Szwecji. Banggood wysłał go z magazynu w Wielkiej Brytanii i dlatego musiałem zapłacić opłatę celną, żeby dostarczyć paczkę. Bangood odmawia zwrotu kosztów. Przyznają nawet, że wysłali go z Wielkiej Brytanii, mimo że w mojej informacji zamówiono, że powinien być wysłany z UE. Przyznają się również do braku wiedzy na temat wolnego handlu w UE. Będę zamawiał z Amazona w przyszłości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jakość jest w porządku, kilka drobnych zadrapań na aluminiowych częściach. Został wysłany w plastikową torbę bez zabezpieczenia na śruby ołowiowe, ale moje na szczęście nie zostały uszkodzone. Mniejsze części były zapakowane folią bąbelkową. Napinacz pasowy nie idealnie pasuje do kół śrubowych, jest o 1-2 mm za wysoki. To prawdopodobnie nie ma wpływu na jego funkcje, ale może spróbuję znaleźć przekładnie śrub ołowianych, tak aby pas mógł iść prosto. Jednym z „błędów" popełnianych przez producenta jest dodanie dwóch śrub ołowianych. Możliwe byłoby przeniesienie oryginalnej śruby ołowianej na drugą stronę, ponieważ dodatkowa długość nie jest potrzebna, a w tym tylko dłuższą śrubę ołowianą dla steppera. To sprawi, że zestaw będzie tańszy, i lepszy stosunek jakości do ceny. Również małe ostrzeżenie, że instalacja nie jest bardzo łatwa, więc być może nie nadaje się dla wszystkich początkujących. Nie jest to wina producenta, ale jest wiele rzeczy, które muszą być wyrównane i odpowiednio napięte. Na Enderze 3 v2 można było zrobić śrubę ołowianą steppera, ponieważ mosiężny nakrętek można dostosować, ale myślę, że na oryginalnym Enderze 3 trzeba uważać, aby nie wygiąć śruby ołowiowej, aby wcisnąć ją do górnej części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 379
    • Ft2 253
    • Ft3 379
    • Ft3 757
    • Ft2 253
    • Ft13 995
    • Ft28 195
    • Ft5 635
    • Ft2 627
    • Ft4 509
    • Ft84 314
    • Ft97 335
    • Ft64 781
    • Ft7 484
    • Ft61 526
    • Ft90 824
    • Ft410
    • Ft10 147