Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2146)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2146)
    • 5 Star(1988)
    • 4 Star(114)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Naprawdę dobra ładowarka do baterii 18650 i telefon USB, ładowarka do iPhone'a. Małe naciśnięcie przycisku -> diodowe. Dobry wyświetlacz z ładnym kolorem. Naprawdę recommend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Wszystko działa, po prostu nie podobała się wysyłka była droga i wciąż trwało prawie 50 dni, gdy bangood pokazał 20 do 35 dni. Niezawodny sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Kupiłem ten produkt, by przywrócić bank energii z uszkodzonym obwodem. Zbudowałem skrzynkę i teraz działa idealnie. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Doskonały, zadowolony świetny produkt wysokiej jakości sprzedaży

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    NL
    27/06/2021

    To jest zdecydowanie tego warte, pokazuje procent baterii i jeśli go (de)ładowujesz. Ma też latarkę awaryjną. Zbudowałem z nim powerbank i działa całkowicie dobrze. Nie robi się ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To dobra rzecz i szybka dostawa, ale jeszcze nieużywana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Gratulacje, przed oczekiwanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Fitness. Nie ma nic do połączenia i próbowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Na rozprawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    this is the best amazing little DIY charging device. its works perfectly. trust me you will not regret.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,712
    • Ft2,033
    • Ft2,712
    • Ft8,484
    • Ft3,051
    • Ft1,077
    • Ft2,373
    • Ft4,748
    • Ft1,540
    • Ft2,095
    • Ft1,540
    • Ft3,699
    • Ft4,748
    • Ft24,679
    • Ft1,108
    • Ft2,033
    • Ft1,540
    • Ft2,157