Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2218)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2218)
    • 5 Star(2056)
    • 4 Star(116)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(14)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2022

    Jeszcze nie przetestowano. Słabe opakowanie, nie użyto folii bąbelkowej, tylko cienką plastikową torbę. Na szczęście miałem szczęście i moduł nie był zepsuty. Paczka przyszła pocztą bezpośrednią zamiast Banggood Express, które wybrałem w zamówieniu, i musiałem udać się do lokalnego biura pocztowego, aby ją odebrać, czekając w kolejce, a w domu musiał przyjść kurierem, ponieważ przyszedł z innymi zamówieniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Rozkaz otrzymany, to działa. LED jako latarka, jeśli naciśniesz przycisk dwa razy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo dobry, ma dobre funkcje i nie jest bardzo drogi Na pewno kupiłbym go ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    NL
    27/06/2021

    To jest zdecydowanie tego warte, pokazuje procent baterii i jeśli go (de)ładowujesz. Ma też latarkę awaryjną. Zbudowałem z nim powerbank i działa całkowicie dobrze. Nie robi się ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Gratulacje, przed oczekiwanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Artykuł otrzymany w dniu 1/21/22. Pozycja wizualnie ok. Funkcja nie została jeszcze przetestowana. Dalsza ocena po teście funkcjonalnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Reçu avant la date prévue, emballage correct mais aucune documentation et indication de montage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Produkt dotarł na czas, idealnie zapakowany. Jak opisano, to pozwoli mi zarządzać ładowanie / rozładowanie mojego nowego, samodzielnie zbudowanego powerbanku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Może obsłużyć 6 baterii 18650 2.1A działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wszystko ok, otrzymane w dobrym stanie i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$10.34
    • US$30.02
    • US$4.99
    • US$3.84
    • US$8.07
    • US$38.35
    • US$6.99
    • US$3.49
    • US$11.54
    • US$2.86
    • US$4.99
    • US$10.38
    • US$4.99
    • US$11.49
    • US$80.84
    • US$89.99
    • US$17.33